IOS 14.6-fel i Apple Music ska åtgärdas snart –

Även om de förekommer sporadiskt, uppstår inte alltid problem när du använder Apple Music. De senaste veckorna har dock varit mycket utmanande för vissa användare som har fortsatt att uppleva tjänstavbrott. Ursprunget, som vi nyligen rapporterade i detta medium, beror på vissa felaktigheter från Apples sida när det gäller att lägga till plattformsförbättringar som Spatial Audio, Dolby Atmos och förlustfritt ljud. Nåväl, det ser ut som att det redan brinner i slutet av tunneln och problemen kommer snart att vara lösta.

Apple kommer att åtgärda problemet i iOS 14.7

Igår, tisdag, lanserade Apple den sista betaversionen av iOS 14.7 och andra operativsystem (iPadOS 14.7, macOS 11.5, watchOS 7.6 och tvOS 14.7). Den version som blir densamma som officiellt kommer att bli allmänt känd. nästa vecka , kommer det att finnas en som kommer att sluta en gång för alla med de tröttsamma problem som kommer med Apple Music.

Som vi sa, för nästan två månader sedan introducerade Apple nya funktioner som förbättrade kvaliteten på innehållet på sin musikplattform. Alla är tillämpliga på var och en av miljontals låtar i katalogen och utan att höja priset. Detta medför mycket komplexa interna förändringar och det verkar som att företagets utvecklare har kvävts mer än nödvändigt och lämnat fel av alla slag, med början med spelar bara 15 sekunder och uppspelningen avbryts eller gör det direkt omöjligt att ladda ner innehållet.

Apple Music på iPhone

Med tanke på att problem uppstår på alla datorer , är det tydligt att det inte bara är färdigt av iOS 14.7. I de sista betaversionerna av respektive Mac- och iPad-versioner kunde vi också kontrollera hur buggarna försvann. Och även om det ursprungligen spekulerades om att problemet skulle kunna lösas från själva servrarna utan att behöva köra uppdateringar, måste vi definitivt vänta till nästa vecka för att dessa nya systemuppdateringar ska bli officiella.

Lösning om du inte kan vänta

Naturligtvis, om du betalar för Apple Music, kommer du att vilja njuta av innehållet och det är för irriterande om du stöter på dessa fel. Även om du måste vänta några dagar till, finns det en lösning som kan hjälpa. Gör det, ny ljudfunktioner bör inaktiveras, vilket är det mindre onda om du vill njuta av innehåll även i standardkvalitet.

iPhone och iPad du måste gå till Inställningar> Apple Music och under Dolby Atmos välja Av. Du bör också stänga av förlustfritt ljud helt. Gör det på Mac du måste öppna Musik-appen, gå till den översta menyraden där det står Musik och välj alternativet Inställningar. Väl där måste du gå till fliken Uppspelning för att hitta ett alternativ för att stänga av de tidigare nämnda funktionerna.

Relaterade artiklar

Back to top button