Introducerade Motorola Droid Pro, android med full Qwerty

Note: We hope you enjoy reading this article: Introducerade Motorola Droid Pro, android med full Qwerty

Motorola, efter att ha gått igenom en period av kris så mycket att de nästan var tvungna att stänga telefonsektorn, återtar en del av marknaden sedan de bestämde sig för att ta i bruk Android-systemet och marknadsför olika modeller med fängslande design och funktioner. Och det verkar inte sluta, faktiskt, efter att ha presenterat Motorola Bravo och Motorola Flipside, presenterade idag i samarbete med Verizon Wireless den nya Motorola Droid Pro.

Droid Pro stoltserar med en 1 Ghz-processor, 2 Gb internminne med möjlighet till expansion, en 3,1 tums skärm med 320×480 pixlars upplösning, 5 Megapixelkamera med autofokus och LED-blixt, allt skött av Android Froyo 2.2.

När det gäller designen har Droid Pro en formfaktor som påminner mycket om Blackberry. Med detta drag hoppas Motorola förmodligen få tag på en del av affärsanvändarna.

Tyvärr väntas terminalen för närvarande endast på den amerikanska marknaden i november, men det är inte uteslutet att den snart kommer att marknadsföras även i Europa.

Relaterade artiklar

Back to top button