Integrerade batteriskal till iPhone 12 hos Amazon –

Batteriet är alltid en av de största problemen för användarna. Att ladda ur batteriet i det mest olämpliga ögonblicket är obehagligt, men det händer ganska ofta. Det är sant att iPhone 12 knappast har förbättrat något när det gäller batteritid jämfört med iPhone 11. Detta är ett av företagets förväntade teman och en av de förväntade förbättringarna för nästa iPhone 13. Samtidigt kan det vara bra att ha en titta på några av de de mest intressanta fallen med ett inbyggt batteri, vad vi hittade till iPhone 12.

Batteriboxar med den perfekta lösningen när vi vet att vi inte kommer till slutet av dagen … Apple erbjuder denna typ av tillbehör som är kompatibla med olika modeller. Men om vi tittar på Amazon hittar vi mycket intressanta som är kompatibla med alla iPhone 12-modeller. Som vi kommer att se nedan måste vi tydligt förstå att de är kompatibla med den nya iPhone 12, eftersom de är mer beroende på skärmstorleken eller mindre stor.

NYHET 4 700 mAh för iPhone 12 Mini

Detta batterifack ger ytterligare 4 700 mAh för iPhone 12 Mini och har även skydd mot repor och repor. Den har också säkerhetsfunktioner för att undvika överhettning eller överbelastning. Den har även en lysdiod som visar återstående batterinivå. Dess pris är 35,99 euro.

Huije 5 200 mAh skal för iPhone 12 Mini

Ett steg högre i “milliamperes” fick vi ett fodral med en kapacitet på 5 200 mAh, vilket stöder även användning av hörsnäckor under laddning iPhone utan att ta bort batterifacket. Den har också en LED för att styra 25 %, 50 %, 75 % och 100 % effektnivåer. I det här fallet är priset 36,66 €.

6 800 mAh batterifodral för iPhone 12 / Pro

Den goda nyheten är att iPhone 12 och iPhone 12 Pro har samma skärmstorlek. Detta innebär att batterifacken är kompatibla med båda modellerna. I det här fallet har vi ett stort 6 800 mAh batteri som erbjuder en slimmad design och som även har en laddningsindikator. det är samma skyddad mot överhettning och kortslutning och även kompatibel med hörlurar.

4 800 mAh skal för iPhone 12 Pro Max

Det stora Apple har det största batteriet, men det är inte utan att det behövs några extra milliampere. I det här fallet hittar vi ett fodral med ett integrerat 4 800 mAh batteri till ett pris av 35,99 euro. Dessutom är det Stöder trådlös laddning med valfri Qi trådlös laddningsplatta med minst 5W.

HiKiNS 6 800 mAh skal för iPhone 12 Pro Max

För att undvika problem, detta Hikins fodral med 6 800 mAh kan vara den ultimata lösningen. Samtidigt har kroppen en diskret design för att inte offra för mycket tjocklek och vikt. Den har fyra lysdioder för att övervaka batterinivån och stöder trådlös laddning. Dess pris är 35,99 euro.