Inte ens Xiaomi Mi7 motstår frestelsen: den kan ha hack och “Face ID” med IR-sensor

Note: We hope you enjoy reading this article: Inte ens Xiaomi Mi7 motstår frestelsen: den kan ha hack och “Face ID” med IR-sensor

Den redan långa listan med nya Android-modeller med den nu berömda iPhone X-stilen kan snart innehålla en ny representant, och inte en trivial. Vi pratar om den mycket efterlängtade Xiaomi Mi7, där nya rykten jagar varandra som talar om den lilla skär på displayen och andra specialfunktioner.

Den mest tillförlitliga informationen kommer från en ny experimentell firmware erhållen från XDAdär det finns andra bekräftelser för både displayen OLED och för batteriet, med en kapacitet mellan 3 170 ei 3 400 mAh. Bara att gräva djupt genom kodraderna i denna programvaruversion hittar du ledtrådar relaterade till hacktillhandahålls av vissa anpassningar av gränssnittet och den översta raden, och till och med nämnt av en speciell flagga ro.miui.notch I filen bygga.propsom på denna modell är inställd på 1, därför kvalificerad.

Dessutom innehåller samma firmware även data som rör en ev infraröd sensorsom ska integreras i skåran och tjäna för ansiktsigenkänning.

Detta får oss att tro att Xiaomis nya smartphone kan ha ett system som liknar Face IDmed dedikerad IR-sensor och optimerad funktionalitet.

Andra bekräftelser på den interna hårdvaran kommer från Geekbench, där ett bechmark relaterat till en ny Xiaomi-enhet med kodnamnet Dipper dök upp. Denna modell kan skryta med en Qualcomm Snapdragon 845 SoC, 6 GB RAM och Android 8.0 Oreo, med resultat av 2,449 poäng i enkärnig e 8,309 poäng i multi-core.

Tidigare har det kinesiska företaget redan använt astronomiska termer för sadelmodellerna i Mi-serien, som t.ex Sagit (Mi6), Natrium (Mi 5S Plus), Stenbocken (Mi 5S) e Tvillingarna (Mi5). Detta nya kodnamn bör referera till konstellationen Karlavagnenav denna anledning verkar det rimligt att den nya modellen som ses i detta test är Mi7.

Kort sagt, den rapporterade informationen beskriver en produkt som kan ha mycket intressanta egenheter, även om det för tillfället är rätt att vara mycket försiktig för att prata om den.

Ankomsten av den nya Xiaomi Mi7 bör vara inställd på junidärför måste vi vänta några månader till för att förstå om rykteshypoteserna kan visa sig vara korrekta.

Relaterade artiklar

Back to top button