Inte bara P20: Huawei certifierar tre nya mellanklassmodeller på TENAA (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Inte bara P20: Huawei certifierar tre nya mellanklassmodeller på TENAA (bild)

Huawei kommer att presentera den nya P20-familjen den 27 mars, men andra smartphones dedikerade till den kan också komma snart mer mellanklass. TENAA har redan certifierat tre nya modeller från den kinesiska tillverkaren som förväntas bli seriens efterföljare Nova och serien Ymed bilder av kroppen som avslöjar dess stil och eventuella slutliga utseende.

De två första smartphones som läckt ut är modellerna FLA-AL00 Och FLA-TL10som bör motsvara de nya Huawei Nova 3 Och Nova 3 Plus. Detta skulle vara de varianter som är avsedda för den kinesiska marknaden, där det för närvarande inte finns någon särskild information om de viktigaste tekniska egenskaperna.

Det vi kan se är vilken skärm som ska vara i 18:9med dubbelkamera både på framsidan och på baksidan, där finns även fingeravtrycksläsaren. de allmänna linjerna återspeglar ganska troget design Huawei redan sett med andra modeller, så det verkar inte finnas några nyheter ur denna synvinkel.

Huawei FLA-AL00 – Bilder

Enheten certifierad med serienummer LDN-TL00 det kan dock vara det nya Huawei Y3 eller Y5 2018, direkt efterföljare till serien som redan har förnyats flera gånger de senaste åren. Återigen ska displayen ha en formfaktor på 18:9 och det ska finnas en dubbel kamera på baksidan, medan kameran på framsidan är enda.

Alla de nämnda modellerna bör ha stöd Dual sim och Android Oreo sedan lanseringen, men för närvarande är det bara data som ska tas med en nypa salt. Det är svårt att förutsäga det möjliga datumet för officiell presentation: certifieringen har redan ägt rum och andra ledtrådar avslöjar att de nya modellerna kan komma i privamera, förmodligen i april.

Huawei LDN-TL00 – Bilder

Relaterade artiklar

Back to top button