Installera macOS 11.2 Big Sur och hitta nyheter –

En ny version av macOS Big Sur Mac har redan släppts, kompatibel med den här versionen. Särskilt version 11.2 av detta operativsystem släpptes. Förutsatt att den kommer ut förra veckan tillsammans med resten av mjukvaran, bland vilka Ios 14.4 stack ut, äntligen Apple. Det tog lite längre tid för PC-versionen att lanseras och först igår, på måndagen, släpptes den för allmänheten . Här kommer vi att berätta allt du behöver veta om hans nyheter.

macOS 11.2 fixar många buggar

En av nyckelfunktionerna som kan hittas i varje uppdatering är buggfixar samt prestandaförbättringar eller säkerhetsfixar. Tja, det är de som mest av allt finns bland de nya produkterna i macOS 11.2, eftersom ingen ny funktionalitet är integrerad, men de ger mer stabilitet till systemet genom att åtgärda följande problem:

  • Mac mini med M1 See har löst problem sedan lanseringen för att ansluta till externa skärmar via kabel eller Bluetooth.
  • Åtgärdar problem vid redigering av ett ProRAW-foto på iPhone 12 Pro som inte förblir registrerat på Mac-datorn efter ändringen.
  • Dessutom har fel relaterade till att ange ett lösenord i Systeminställningar åtgärdats.
  • Felet som uppstod när du avinstallerade emoji-tangentbord på Mac har nu åtgärdats helt.
  • Åtgärdar problem med att iCloud Drive stängs av när synkronisering av skrivbord och dokument är inaktiverat.

Kom ihåg att du kan uppgradera till den här versionen genom att gå till Systeminställningar> Programuppdatering.

Inga märkbara förändringar i macOS 12?

När Apple tillkännagav macOS Big Sur var det förvånande att det var version 11 efter nästan två decennier i version 10. Faktum är att, baserat på dem, trodde många att nästa version av macOS 11 skulle bli 11.0.1, så de lämnade … gratis 11.2 för nästa stora uppdatering. Med denna nomenklatur i åtanke kan vi nu bekräfta att macOS 12 kommer att bli nästa stora uppdatering för Mac, och något får oss att tro att vi kommer att se liten eller ingen förändring i Apple-datorer tills den kommer ut. Flera nya funktioner som introducerades i 11.1 och 11.2 bekräftar detta.

Sanningen är att de nya är versioner som redan är mycket förfinade, och de förbättrar upplevelsen av den första versionen. Vi kommer dock att fortsätta att noggrant övervaka framtida uppdateringar för att se om några nyheter som Apple har reserverat för interimsreleasen äntligen har lagts till. Under tiden, kom ihåg att denna macOS 11.2 är den senaste tillgängliga versionen och att vikten av att uppdatera är hög om din dator har några buggar.

Relaterade artiklar

Back to top button