Instagram testar ett klistermärke för att länka innehåll från berättelser –

Klistermärke för att lägga till länkar till berättelser

För närvarande är det bara användare som har lyckats nå mer än 10 000 följare på Instagram kan du använda Swipe Up-funktionen. Med det här alternativet kan profiler som har det aktiverat lägga till länkar till vilken webbsida som helst så att deras följare kan komma åt den från sina berättelser på ett mycket enklare och snabbare sätt än att behöva gå in i en webbläsare, ange en adress, etc. D. .,

Därför att veta allt fördelar och möjligheter med att använda Swipe Up genom att rekommendera innehåll, använda personliga erbjudanden och kampanjer, etc., är det normalt att de allra flesta Instagram-användare är ivriga att få tillgång till den här funktionen. Problemet är att det inte är lätt att få så många följare.

Detta kan dock ändras om testerna som utförs av plattformen kommer tillbaka positiva. Och faktum är att Instagram testar en ny förmåga att lägga till länkar till berättelser via klistermärken.

Ja, just de klistermärken du kan använda just nu för att nämna på andra profiler, lägga till en plats, omröstning och mer. Tja, för en liten grupp användare använder nytt klistermärke har inkluderats, vilket när det läggs till i historiken tillåter dig länk till url Vill du.

Det här nya sättet att länka innehåll är också mer intressant än att svepa eftersom det tillåter användare att reagera på den historien också. Det var inte möjligt med den nuvarande metoden att lägga till länkar. Således skulle det vara en förbättring inte bara i användningen av detta alternativ, utan också i själva interaktionen med denna typ av innehåll.

Länka Instagram-klistermärken för alla?

Bra fråga, detta är något som Instagram inte har klargjort. Det är inte känt om det kommer att vara möjligt att lägga till länkar med hjälp av speciella klistermärken. något tillgängligt för alla i form av musiketiketter etc. eller, återigen, endast för en grupp användare som uppfyller ett antal minimikrav, till exempel har ett minimum av prenumeranter.

Som de kommenterade ser det ut som att allt kommer att bero på hur de används. Om de länktyper som används leder till felaktig information, spam etc. är det troligt att de fortfarande inte öppnar upp denna möjlighet för alla användare av plattformen. Även om det skulle vara meningslöst att fortsätta att begränsa den stora majoriteten av användare på grund av missbruk som vissa kan ha gjort. Dessutom, som Instagram-användare, är jag säker på att om du ser att en profil skickar dig skräppost eller felaktig information, kommer du att sluta följa den och till och med blockera den.

Svar på TikTok Jumps

Förutom fördelarna med att använda Instagram-klistermärken kan ha tillägget av ett dedikerat sådant som gör att externt innehåll kan länkas till plattformen, verkar det som att detta också kan vara början på ett svar på TikTok Jumps och en förbättring som också är mycket fokuserat på säljalternativen som har föreslagits från Instagram. med Instagram Shopping sedan en tid tillbaka.

Så även om vi får vänta och se hur det utvecklar sig, skulle vi våga påstå att länkar kommer att vara något som inte kommer att nå alla på länge. På så sätt behöver vi inte ta till knep som att lägga till externa länkar via IGTV eller sidor som Linkbio, Linktree, etc.

Relaterade artiklar

Back to top button