Instagram och Messenger kommer att introducera några nya funktioner inklusive nya teman

Facebook har meddelat en mängd nya funktioner fokuserade på att förbättra upplevelsen på Instagram och Messenger.

Uppdateringen kommer med nya teman, klistermärken och fler funktioner för att kommunicera med vänner och kontakter.

Instagram och Messenger kommer med nya funktioner

En av de nya funktionerna du kommer att upptäcka i den här uppdateringen är alternativet att skicka ett foto eller en video som ett “visuellt svar”. Så medan du chattar med dina vänner i chatten kommer du att kunna svara på alla bilder och videor på samma sätt.

Instagram och Messenger lägger till nya teman och fler chattfunktioner

Det visuella svaret är en funktion som släppts på iOS, men vi måste vänta på att se den i Android-appen. För att fortsätta med de åtgärder du kan utföra med ett svep, har Messenger också lagt till möjligheten att arkivera konversationer genom att helt enkelt svepa.

Oroa dig inte, du behöver inte gräva runt för att hitta arkiverade chattar eftersom Instagram lägger till en specifik mapp för den här meddelandekategorin. Stör det dig att hålla ned inspelningsknappen för att skicka en röstanteckning i Messenger? Då kommer du vara glad att veta att det inte kommer att behövas längre eftersom du bara behöver trycka på mikrofonikonen en gång.

Denna frihandsdynamik för dina röster kommer också att läggas till på Instagram i framtiden så att du kan spela in dina röstmeddelanden i multitasking-läge. Och som en bonus har en liten funktion lagts till i inkorgen på Instagram för att låta dig veta om dina kontakter har läst dina DM:s.

Å andra sidan har nya alternativ lagts till för de som vill anpassa chattar och lägga till nya klistermärken till chattar. Uppdateringen lägger till två nya chatteman. Du kan upptäcka Selena och Star Wars-teman i appen.

Relaterade artiklar

Back to top button