Inpaint, ett program för att ta bort oönskade föremål från foton –

Det kanske mest populära programmet för att ta bort oönskade objekt från foton är Photoshop. Den populära adobe-appen är dock inte lämplig för alla användare eftersom den kräver förkunskaper om redigering. Så som ett alternativ kommer vi att prata om en applikation som Inpaint som kommer att hjälpa oss med denna uppgift snabbt och enkelt, vilket gör den idealisk för alla typer av användare, även de utan tidigare erfarenhet.

Rita, ta bort objekt som magi

Inpaint är ett Windows- och macOS-kompatibelt program som ansvarar för exekvering grundläggande fotoredigeringsuppgifter … Dess funktion är enkel men mycket effektiv och riktar sig till blivande designers, webbutvecklare och hemanvändare. Tack vare detta kan vi ta bort oönskade föremål från våra bilder utan någon speciell kunskap om fotoredigering.

Detta fotoredigeringsprogram har förenklade verktyg för bra resultat, inklusive ett verktyg som liknar Photoshops Healing Brush med innehållsigenkänningsläge aktiverat. Som om Läkande borste , försöker verktyget ersätta eventuell dålig eller skadad textur med en bra textur från ett annat område för att skapa den perfekta bildreparationen. Det vill säga, för att ta bort ett föremål, fyll i luckan det lämnade med en liknande textur, utan att märka vad som fanns där.

Huvudfunktioner i Inpaint

 • Ta bort onödiga föremål från bilden.
 • Retuschera ditt ansikte.
 • Renovering av gamla fotografier.
 • Godtycklig kombination av flera bilder till en.
 • Kloning av föremål.
 • Återställ tomma områden i panoramabilder.

Använd Inpaint utan att förstå fotografi

Efter att ha startat applikationen hittar vi dess huvudmeny med ett enkelt gränssnitt på spanska. Överst hittar vi flikarna Arkiv, Visa, Redigera och Hjälp, samt verktyg som Öppna, Spara, Ångra, Gör om, Zooma in, Zooma ut, Zoomjustering, borttagning och borttagning av markering. TILL infoga en bild, klicka bara på “Lägg till”-knappen och välj önskad bild.

Efter att vi lagt till vårt foto, i den vänstra kolumnen detta är ett annat verktygsfält där den ingår med sina grundläggande funktioner. Här hittar vi verktyg som Marker, Lasso, Polygonal Lasso, Magic Wand, Eraser, Guidelines, Multi Window, Move Images och Mask.

Att ta bort alla oönskade element från ett foto är en ganska enkel process. Vi kommer bara att behöva välj område det vi vill radera kommer att färgas rött. Vi kan justera dess storlek i avsnittet “Markörstorlek” i det övre högra hörnet och använda objekten i den vänstra kolumnen för att begränsa området vi vill ta bort.

Efter det kommer vi att klicka på “Radera”-knappen grön triangelform och programmet kommer att ta bort det valda området, inklusive pixlar med samma textur på dess plats, och i detta fall uppnå ett tillfredsställande resultat.

Slutsatser

Allmänt, resultaten som erbjuds av Inpaint är bra även om allt kommer att bero på graden av komplexitet vi kräver av applikationen, speciellt med färger. Eftersom programmet kommer att ta hand om att ersätta den valda delen med angränsande pixlar, kommer det slutliga resultatet att fastställas här. Detta är ett bra alternativ för att ta bort oönskade objekt som logotyper, vattenstämplar, personer, text, etc., om det är tydligt definierat.

Ladda ner Inpaint gratis

Inpaint är ett Windows- och macOS-kompatibelt program som vi kan ladda ner från vår webbplats. Även om nedladdningen är gratis och tillåter oss att utföra borttagningsarbetet samtidigt som vi sparar våra resultat, kommer den att berätta för oss att vi bara kan göra detta om vi registrerar oss, vilket vi måste betala för en licens som kostar 19,99 USD.

Om vi ​​inte vill ladda ner någon programvara till vår dator kan vi också använda den. Onlineansökan, Kompatibel med JPG-, PNG- eller WebP-format, med en maximal storlek på 10 MB och en maximal upplösning på 4,2 megapixlar. På samma sätt, när vi sparar resultaten, måste vi köpa krediter för att byta mot bilder. Till exempel, 1 kredit motsvarar 1 bild. Om vi ​​köper 10 poäng pris 4,99 USD.

Fördelar med att använda skrivbordsversionen

 • Högre kvalitetsrestaurering med förbättrad färgningsalgoritm.
 • Det finns ingen begränsning på antalet bilder.
 • Det finns ingen begränsning på storleken på bilden.
 • Inga filstorleksbegränsningar.
 • En guide för att anpassa återställningsprocessen.

Inlackeringsalternativ

Om vi ​​letar efter ett redigeringsprogram som kan ta bort oönskade objekt från våra fotografier kan vi hitta alternativ till Inpaint, som:

Gimp

Det är fri programvara utvecklad som ett alternativ till proprietär och kommersiell programvara som Photoshop, så vi kan göra redigering utan att betala €. Bland dess funktioner är möjligheten att ta bort alla typer av föremål eller personer från våra fotografier. Vi kan ladda ner det gratis från deras hemsida.

Aporwesoft Watermark Remover

Det är en datorprogramvara för Windows som hjälper oss att ta bort alla oönskade objekt från foton och videor som vattenstämplar, texter, logotyper, människor etc. Vi kan ladda ner det här programmet direkt från denna länk.

LunaPic

Det är en webbtjänst som kan ta bort onlineobjekt från våra bilder, så den presenteras som ett bra alternativ om vi inte vill ladda ner programvara till vår dator. Vi kan börja använda LunaPic utan registrering. Klicka bara på den här länken för att komma till din webbplats och ladda ner önskad bild

Relaterade artiklar

Back to top button