Inget kant-till-kant: Huawei P10 kunde nöja sig med den böjda skärmen (foto)

Förra veckan a rykte, tillhandahållen av en vanligtvis mycket pålitlig källa, angående en ny Huawei-smartphone utan ramar, liknande Mi Mix, men med böjda kanter. En läckte online idag första bildenvilket inte verkar bekräfta smarttelefonens huvudfunktion.

Som du kan se i Galleri i slutet av artikeln, skärmen på denna Huawei, som förmodligen kommer att ta namnet på P10introducerar dig i böjda kantermen det är långt ifrån att täcka hela framsidan av enheten.

Dessutom ser det ut som att de kommer att vara där två varianter från Huawei P10: en med normal skärm och en med skärm kantdär det också finns hemknapp (som förmodligen kommer att hysa fingeravtrycksläsaren), saknas i den andra varianten och i den tidigare P9.

LÄS ÄVEN: Google Pixels kunde ha varit från Huawei

De funktioner av minst en av dessa P10 bör innehålla en skärm 5,5″ Quad HD, SoC Kirin 960 2,3 GHz octa-core och Mali-G71 GPU, 4/6 GB av Bagge och 64/128 GB av internminne.

Presentera också dubbel bakre kameranu ett varumärke som tillhör det kinesiska företaget.

Det kommer att ta lite tid att ta reda på om bilder och funktioner motsvarar sanningen: Huawei P10 borde faktiskt se ljuset i andra kvarten nästa år.

Relaterade artiklar

Back to top button