Ingenting förväntar sig något för mars månad

Förra året var medgrundaren av OnePlus Carl Pei lanserade sin nya satsning som heter Ingenting och så presenterade han sin första produkt: Nothing Ear (1), trådlösa hörlurar som vi verkligen hade uppskattat.

Det verkar nu som att företaget förbereder sig för lansering av en ny produkt.

Vi tvivlar på att företaget syftar på MWC, så det pekar mer troligt på lanseringen av några av dess enheter. Det går rykten om att ingenting fungerar bra fem nya produkterallt från en powerbank till nya trådlösa hörlurar till en smartphone. Några färska rapporter indikerade att företagets powerbank kunde ha hetat Nothing Power (1), medan det för den första smartphone av märket, kanske drivs av en Snapdragon-processor, krediterades med lite fantasifulla Ingenting Telefon (1).

Företaget delade också en på Twitter foto som visar en genomskinlig ramsom kanske påminner om den genomskinliga designen av Nothing Ear (1), och som kan vara varumärke för den nya produktlinjen av Ingenting.

För nu kan vi bara lita på antaganden. Carl Peiefter att ha lämnat Oneplus sa han att han var klar med smartphone, men det verkar svårt att tro. När det gäller andra antaganden kan företaget arbeta med ett sådant smart klockaeller a högtalare BlåtandVi måste bara vänta.

Relaterade artiklar

Back to top button