Ingen vattentätning för Google Pixel, men du förväntade dig inte så mycket, eller hur? (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Ingen vattentätning för Google Pixel, men du förväntade dig inte så mycket, eller hur? (video)

Google Pixel och Pixel XL kommer att certifieras IP53, det vill säga ingen vattentätning. Enligt vad som rapporteras av IP-certifieringen innebär det motstånd mot dammavlagringar och skydd mot fall av vattendroppar eller regn upp till 60° från vertikalen.

Detta är samma certifiering som HTC 10, och många andra smartphones på marknaden, vilket i praktiken gör dig ganska lugn under en regnig dag (så länge du har ett paraply), men som absolut inte kommer att tillåta dig att fördjupa din smartphone. i vatten. För att ge dig en bättre uppfattning om vad Pixel och Pixel C ska hantera kan du ta en titt på videon i slutet av artikeln, med ett standardtest för IPX3-certifiering.

Utöver bekräftelsen, fortfarande inofficiell, av denna typ av certifiering, förväntade vi oss inte något annorlunda från de två Pixels och HTC, även om vi tittade på hur de är byggda, men detta kommer definitivt inte att vara deal-breaker av dessa smartphones (ja, salt pris, vi har det rätt med dig).

Relaterade artiklar

Back to top button