Ingen S Pen för Galaxy S IV

Note: We hope you enjoy reading this article: Ingen S Pen för Galaxy S IV

Om du var säker på ett rykte som cirkulerade för en tid sedan, om möjligheten att Galaxy S IV var utrustad med S Pen, har vi dåliga nyheter för dig, förutsatt att du tror att dagens hypoteser är mer tillförlitliga än tidigare.

I själva verket, enligt vad som rapporterades av den koreanska tidningen dagligen, le kontaktlös gest som smarttelefonen faktiskt skulle vara utrustad med, har missförståtts för typiska egenskaper hos S Pen, och härifrån skulle de felaktiga ryktena om dess användning ha börjat. Galaxy S IV skulle också fortsätta traditionen med central hemknapp flankerad av “meny” och “tillbaka” som soft-touch-knappar, så ingen navigeringsfält och skärm helt dedikerad till operativsystemet.

Slutligen bekräftar Ddaily lanseringen av smarttelefonen i april och dess presentation i mitten av mars, i linje med vad som hittills har läckt ut. Om just denna sista information visar sig vara äkta, skulle det dröja ungefär en månad till den officiella presentationen, så var säker på att ryktena om det bara kommer att öka exponentiellt.

Relaterade artiklar

Back to top button