Ingen Huawei Mate 9 i september: blir det Mate S2:s tur?

Note: We hope you enjoy reading this article: Ingen Huawei Mate 9 i september: blir det Mate S2:s tur?

Vi visste redan att i september skulle det vara ett Huawei-event på IFA i Berlin men nu har vi också en aning om vad som inte kommer att presenteras och vad som kan presenteras istället.

Som avslöjats av en chef för företaget, vars västerländska namn är Bruce Lee, Huawei Mate 9 den kommer inte att presenteras i september. Precis som med Mate 8 kommer även Mate 9 att lanseras i slutet av 2016men inte i september.

LÄS ÄVEN: Huawei pratar om EMUI 5 och snabbare uppdateringar

Det kunde istället ta hans plats Huawei Mate S2, en förbättrad version av Mate 8 som certifierades för några dagar sedan av TENAA. En sådan Mate 8s eller Mate S2, om du föredrar det, skulle vara utrustad med 4 GB RAM, 64 GB internminne och Force Touch. Designen skulle också likna “gammal“kompis 8.

Konstigt dock med tanke på företagets tal i förhållande till nedgången i antalet enheter med det tydliga målet att fokusera på uppdateringar, att vilja återsläppa två enheter med några månaders mellanrum, nya Mate S och Mate 9, ganska lika.

I september är det dock inte mycket kvar, och härifrån till den officiella presentationen av produkten kommer vi säkert att få veta mer.

Relaterade artiklar

Back to top button