Ingen Huawei Mate 10 på IFA: målet är att konkurrera med iPhone 8 på alla fronter, inklusive helskärm

Note: We hope you enjoy reading this article: Ingen Huawei Mate 10 på IFA: målet är att konkurrera med iPhone 8 på alla fronter, inklusive helskärm

Huawei Mate 10 (på omslaget: Mate 9) bör presenteras mer eller mindre samtidigt med de nya iPhones, bara för att upprepa vem dess mål är. Tyvärr finns det fortfarande inget officiellt lanseringsdatum för den senare, men det är tänkt att från mitten av september och framåt varje ögonblick är bra. Det är därför praktiskt taget säkert att Mate 10 inte kommer att presenteras för OM EN i Berlin, och det verkar faktiskt inte finnas någon Huawei-presskonferens som lämpar sig för en produkt med denna profil.

Richard Yu, VD för företaget, döljer inte det minsta sina mål och är som vanligt väldigt uppriktig när han erkänner vad hans syfte är: “Vi kommer att ha en ännu kraftfullare produkt [di Apple]. Mate 10 har en större autonomia helskärmsvisning, laddningstider snabbare, bättre fotografiska färdigheteroch många andra funktioner som hjälper oss att konkurrera med Apple.

Det är därför bekräftat att Huawei Mate 10 kommer att bli det kinesiska företagets första smartphone med en “full screen”-skärm, lite som Galaxy S8 och LG G6, och ännu mer av iPhone 8; men inte bara.

Yu insisterar på autonomi, snabbladdning och kameran (utan att nämna Leica), bara för att upprepa hur komplett (i teorin) Mate 10-upplevelsen kommer att bli.

Det finns många, varje år, att utmana Apple, och nästan alla misslyckas alltid, men erfarenheten har lärt oss att inte underskatta Huawei, därför förblir vi väldigt nyfikna på att veta denna Mate 10, även om vi tror att Huawei kommer att försöka spela med en minsta förskott med avseende på Cupertino-företaget.

Yu upprepade sedan sitt företags engagemang för tre nyckelmarknader: Kina, Japan ed Europa; “där ekonomin är sund och det finns bra konsumenter“Huaweis VD upprepade dock övergivandet av lågprismarknaden, där marginalerna, och därmed vinsterna, är för låga. Det måste sägas att detta är en proklamation som gjorts flera gånger i det förflutna av Huawei, men hittills aldrig helt insett, även om det är sant att dess erbjudande alltmer flyttar sig från mellanklassen och uppåt, så det är förmodligen bara en gjord av tid.

Relaterade artiklar

Back to top button