Ingen hårdvara debuterar under WWDC 2021 keynote, säger leaker

Apple får inte använda sin WWDC 2021 keynote för att göra några hårdvarumeddelanden, med en framträdande läcka som antyder att det inte kommer att finnas några fysiska produktlanseringar.

Medan WWDC är känt för att vara en mjukvarucentrerad händelse, som främst handlar om Apples operativsystem och mjukvaruförändringar, cirkulerar det alltid rykten om att ny hårdvara avslöjas under evenemanget. Enligt en välkänd läckares åsikt verkar det som att WWDC 2021 kommer att vara ett år som endast gäller för programvara.

Som svar på en fråga på Twitter om huruvida det kommer att visas några hårdvaruprodukter på WWDC 2021 på måndag, svarade läckaren “@L0vetodream” på kinesiska med den översatta frasen “Jag känner nej.”

Medan Twitter-kontot har samlat på sig en efterföljare för läckor med hög noggrannhet för Apple-produkter, finns det alltid en chans att kontot är felaktigt och Apple visar hårdvara. I en senare tweet sa de “Jag pratade bara om att spela, jag är inte pålitlig alls”, vilket omedelbart ställer tvivel på den inledande “Jag känner nej”-tweet.

Apple har använt WWDC-evenemanget för att lyfta fram hårdvara, men absolut inte alla evenemang. Vid tre tillfällen, för “koksburken” Mac Pro, iMac Pro och 2019 Mac Pro, retade Apple hårdvaran och skickade en djupt begränsad mängd av enheterna före årets slut.

Rykten hävdade att Apple kunde lansera en 16-tums MacBook Pro-uppdatering under evenemanget, samt möjligheten att gå vidare med sin Apple Silicon-övergång med ett nytt chip. Detta är dock också under en tid då världen hanterar en chipbrist, vilket kan orsaka problem för produktionen av ny hårdvara.

Följ hela WWDC 2021 med omfattande bevakning av det veckolånga evenemanget från 7 juni till 11 juni, inklusive detaljer om iOS 15, iPadOS 15, watchOS 8, macOS Monterey och mer.

Relaterade artiklar

Back to top button