inga portar, inga knappar och den största böjda ramen –

Xiaomi börjar året med att visa samhället hur dess framtid kommer att se ut. Vi har redan sett tekniken för trådlösa laddningsenheter från samma plats, och nu utvecklas den då den kommer att bli framtidens mobiltelefon. Även om det borde vara tydligt att detta är ett koncept, har varumärket precis visat hur den första mobilen kommer att vara utan portar och knappar , och med en 88º böjd skärm på alla 4 sidor.

Vivo och Meizu har redan undersökt marknaden smartphones utan knappar och portar men de blev aldrig verklighet. Kanske uppbackad av ett så kraftfullt och framgångsrikt varumärke som Xiaomi Detta mobiltelefonformat är i slutändan självutbildande, som vi ser i nästa tweet från företaget.

Kom och titta närmare på vår första #QuadCurvedWaterfallDisplay-konceptsmartphone och bevittna revolutionen inom tillverkning och limning av glasskärmar. #InnovationForEveryone https://t.co/cMFKm6LbiM

Xiaomis framtida mobiltelefon

För några minuter sedan meddelade Xiaomi på sina sociala medier att de skulle avslöja något nytt och innovativt som skulle vara “fantastiskt”. Och det ser ut som att företaget har hållit sitt ord genom att avslöja sin första futuristiska telefon, en konceptsmartphone med en böjd fyrkantig display med ett vattenfall som har en nästan rak böjd skärm på enhetens alla fyra kanter. Vi pratar inte bara om glasets böjning, utan själva skärmen, vilket ger alternativ på alla fyra sidor tack vare att enhetens fyra kanter böjer sig nästan i rät vinkel till 88 grader.

Således, om vi tittar på telefonen framifrån, kommer den att verka som mestadels täckt av skärmen, förutom hörnen. Smartphonetillverkaren påstår sig ha utvecklat denna 88-graders böjda skärm med hjälp av “otaliga framsteg inom glasböjnings- och lamineringsteknik för att utöka skärmens gränser till oändlighet. …

Inga portar eller knappar

Om alla profiler har en skärm finns det naturligtvis inget utrymme för portar eller knappar. Varumärket hävdar att konceptet har utvecklats med totalt 46 olika patent och kommer att bero på igenkänningsteknologier för att låsa upp smartphonen, samt trådlös laddning för att ladda batteriet. När det gäller volymen, gissar vi att han kommer att njuta av några pekkontroller, medan hur man slår på Xiaomi mobil , det är fortfarande ett mysterium.

Trots, Xiaomi koncept verkar verkligen futuristiskt och uppseendeväckande, man bör komma ihåg att det finns andra företagskoncept som Mi Mix Alpha som aldrig kommit ut på marknaden, så det är oklart om företaget verkligen har för avsikt att lansera denna nya smartphone kommersiellt.

Relaterade artiklar

Back to top button