IMILAB presenterar erbjudanden för Singles Day: rabatter och kuponger på säkerhetskameror och mer

Erbjudandena för Singeldag 11.11 upp AliExpress fortsätt tack vare kampanjerna för IMILAB, historisk varumärkespartner till Xiaomi som lanserar en hel serie produkter som redan är kända tack vare crowdfunding-plattformen för Lei Juns företag. Om du letar efter en säkerhetskamera eller en billig och pålitlig smartklocka, ta en titt på kampanjerna nedan!

Xiaomi IMILAB: här är alla erbjudanden för singeln 11.11

Innan du fortsätter påpekar vi att för att dra nytta av rabatterna IMILAB tillägnad Singeldag 11.11 du kan använda både koden för den enskilda produkten och i Säljarkupong. Bilden ovan visar hur man löser in dessa specifika koder: bredvid priset på produkterna, på de dedikerade sidorna, finns det kuponger som kan lösas in genom att klicka flera gånger (tre för att vara exakt) på get-knappen. Glöm inte att göra detta för att sänka priset på de produkter som vi rapporterar nedan. Vi påminner dig om att rabatterna gäller fram till 13 november.

Singeldag 11.11

Den första enheten på listan är övervakningskameran IMILAB EC2 AI, IP-kamera: 32 GB-gatewayversionen (se till att rätt är vald) sjunker till 47,42 € med säljarkupongerna (-5,1 €) och genom att ange rabattkoden 11112020ES5. Frakt från Europa finns också här hittar du länken till köpet.

Singeldag 11.11

Fortsätt med IP-kameran IMILAB 019E, billigare lösning än den tidigare, vilket kommer ner till 24,7 € med rabattkoden 1111VENTE3 och säljarkupongen (löses in på denna sida). Även i detta fall är det möjligt att välja sändningen från det europeiska lagret, medan här kan du hitta den dedikerade sidan.

Singeldag 11.11

Om kamerorna inte är något för dig och du letar efter något annat rekommenderar vi också en rabattkod – 1111FÖRSÄLJNING – tillägnad smartwatchen IMILAB KW66: med kupongen ovan och säljaren en (lösa in den med den här länken) kommer priset att sjunka till 24,5 €. Här hittar du länken till köpet, medan om du är nyfiken på att veta mer lämnar vi dig också vår recension av smartwatchen.

Erbjudandena från IMILAB för Singeldag 11.11 fortsätt i märkets officiella butik på AliExpress. Här hittar du ett brett urval av kameror och tillbehör till ett rabatterat pris för singelfesten.

KLICKA HÄR FÖR ALLA IMILAB-ERBJUDANDEN

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button