idealiska modeller för mobilbetalningar –

Säg att erbjudandet är stort, du kan hitta modeller i alla prisklasser. Om du vill ha en väldigt komplett modell är det förstås bäst att satsa på smartklocka med NFC eftersom det ger dig möjligheten att göra mobilbetalningar utan att ta ut din plånbok.

Fördelar med NFC

Sanningen är att fördelarna med NFC-teknik eller Närfältskommunikation är underbara. Vi pratar om ett system som gör att vi mycket enkelt kan interagera med andra NFC-enheter, eftersom vi bara behöver föra båda prylarna närmare för att de ska kunna länkas. Det finns till exempel NFC soundbars som gör det väldigt enkelt att överföra musik från din mobiltelefon.

Och när det gäller smartklockor med NFC-teknik är den största fördelen att du kan göra mobilbetalningar precis som att använda din telefon. En extremt enkel installationsprocess som gör att du kan glömma att behöva ta ut din plånbok när du betalar för inköp. Det måste man naturligtvis ha i åtanke inte alla smartklockor på marknaden har NFC-stöd.

Modeller att överväga

Å andra sidan har vissa Xiaomi-modeller till exempel NFC. Men denna teknik fungerar bara i Asien, så det här är en produkt som inte har denna funktionalitet i vårt land. Så för att göra ditt köp av NFC smartwatch så enkelt som möjligt har vi förberett ett komplett urval av tio Near Field Communication-kompatibla smartklockor så att du kan göra mobila betalningar med smartklockor.

SAMSUNG Galaxy Watch3

Låt oss börja med den stora pärlan i Samsungs bärbara krona, och en som många tror bästa smarta klockan du kan köpa. En modell som har en helt enkelt iögonfallande design som accentuerar sin runda krona, ett operativsystem som flyter som siden och massor av funktioner för att skilja sig från sina konkurrenter.

Med tanke på det imponerande AMOLED-skärm med vilken du kommer att njuta av den bästa bildkvaliteten under alla förhållanden, oavsett hur soligt dagen är, detta är en smartklocka som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Och den har NFC för mobilbetalningar!

Fossil Connected Gen 5E Smartwatch

En annan bra guide när du köper smartklockor är utan tvekan Fossil. Företaget har en högkvalitativ katalog där dess wearables har stram och traditionell design. I det här fallet rekommenderar vi Fossil Associated Smartwatch Generation 5E , en Wear OS-smartklocka som inte kommer att göra dig besviken.

Hans främsta vapen? Ett operativsystem som utmärker sig för att erbjuda ett stort antal appar, alla typer av sensorer för att övervaka vilken fysisk aktivitet du än gör, och förmågan att svara på WhatsApp-meddelanden och andra snabbmeddelandetjänster med denna smartklocka med NFC-anslutning.

Garmin Wien

Utan tvekan är Garmin ett annat företag som är bäst på att köpa smartklockor under rådande förhållanden. Och det är den här modellen som kommer få dig att bli kär. Mer än något annat, eftersom Garmin Venu har en AMOLED-panel som ger felfri bildkvalitet. Och var försiktig, det garanterar också upp till 5 dagars kontinuerlig användning.

Med tanke på att denna modell tillåter göra kontaktlösa betalningar Med Garmin Pay-appen är det en NFC-smartklocka som kommer att överträffa dina förväntningar.

Ticwatch Pro 2020

Ett annat bra alternativ att överväga om du letar efter en smartklocka för mobilbetalningar via NFC är Ticwatch Pro 2020 modell. Ännu en Wear OS-smartklocka som kommer att överträffa dina förväntningar. Den har en fantastisk design, plus 1 GB RAM för fantastisk prestanda.

Samsung Galaxy Watch Active 2

Vi går tillbaka till Samsung för att rekommendera andra smartklockor som inte kommer att göra dig besviken. Och Samsung Galaxy Watch Active 2 har allt du behöver för att uppfylla dina förväntningar: träningsövervakning, bra batteritid och NFC-teknik så att du kan göra mobilbetalningar med Samsung Pay.

Apple Watch Series 6

Även om det är sant att alla modeller vi har valt är kompatibla med Apple-telefoner, är det bästa om du har en iPhone att satsa på fler lösningar från ekosystemet i Cupertino-jätten. Och Apple Watch Series 6 är dess utmärkta indikator. En smartklocka med sofistikerad design som låter dig göra mobilbetalningar enkelt och bekvämt.

Garmin Vivoactive 3

Vi går tillbaka till Garmin för att rekommendera andra NFC-smartklockor som du kanske gillar. Dessutom har Garmin Vivoactive 3 upp till 7 dagars batteritid, inbyggd GPS, aktivitetsövervakning och tillgång till Garmin Connect, så att du har ett register över all fysisk aktivitet du gör i ditt dagliga liv.

Ticwatch c2

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa NFC-smartklockorna för mobilbetalningar och vi ville inte missa möjligheten att rekommendera denna Ticwatch C2. En annan modell från den kinesiska tillverkaren, vars utseende kan förväxla den med en traditionell klocka. Dessutom har det 1,3-tums skärm för att få bättre aviseringar.

Fitbit Versa 2

Vi gick till Fitbit. Företaget rekommenderar Versa 2. En fyrkantig smartklocka med futuristisk design. Dessutom är den packad med funktioner så att du inte missar någonting. Dedikera sitt stöd till att styra appar som Spotify.

Huawei Watch GT2 Sport

Vi avslutar denna sammanställning med tecknet NFC-smartklockor vars prisvärdhet är mycket svår att slå Huawei Watch GT2 Sport är en storsäljare tack vare dess många funktioner till ett lågt pris. Utan tvekan en hel del att inte missa.

Relaterade artiklar

Back to top button