I USA säljer Microsoft skräddarsydda Galaxy S9s! (uppdaterad med förnekelse)

Note: We hope you enjoy reading this article: I USA säljer Microsoft skräddarsydda Galaxy S9s! (uppdaterad med förnekelse)

En del av er kanske kommer ihåg Microsoft Edition av Galaxy S8, vilken utgåva Joe Belfiore används dagligen. Tja, det verkar som att historien också den här gången vill upprepa sig: Microsofti sin butik online USAlade han in förboka Samsung Galaxy S9 och S9 +, respektive en $720 Och $840.

Vad förändras jämfört med “standard” modellerna? Ur hårdvarusynpunkt, absolut ingenting (detta är versionen med Snapdragon 845), men ur synvinkel programvara det finns några intressanta tilläggäven om det är absolut förutsägbart.

Efter den första starten kommer du faktiskt att hitta Excel, Skype, Cortana, OneNote, PowerPoint, Word och Microsoft Launcher tillgängliga. Det märkliga är att, enligt Microsofts interna Trusted Reviews-källa, dessa appar de kommer inte att vara förinstallerademen de kommer att laddas ner efter att smarttelefonen ansluts till Wi-Fi-nätverket.

De modifierade Galaxy S9 och S9 + kommer att finnas tillgängliga från 16 mars men som redan nämnts är denna möjlighet inte tillgänglig i vårt land. Men om någon av er skulle vara i USA och skulle vilja dra nytta av det kommer vi att lämna er på länken för förbeställning.

Uppdatering 10/04/2018 kl 13:55

Här kommer avslag: Samsung Galaxy S9 och S9+ säljs av Microsoft Inte de kommer inte att ha någon förinstallerad applikation från Redmond-företaget. Det finns därför ingen “Microsoft Edition”: produkter köpta i butiken kommer att erbjuda samma upplevelse som alla andra Galaxy köpta från tredje part.

Relaterade artiklar

Back to top button