I slutet av mars kommer POCO X3 Pro att lanseras med sin Snapdragon 860

Redan tidigare synad men lite prydd med detaljer, POCO X3 Pro betraktas som smarttelefonen som den andliga arvtagaren till POCO F1, som enligt ett nyligen skrivet delat av POCO Indien kommer att släppas officiellt i subkontinenten nästa 30 mars.

Det finns för närvarande inte mycket information på den här enheten, om inte någon rykte vilket föreslår att den kommer att utrustas med SoC Snapdragon 860, ett val som ska kopplas till företagets strategi att erbjuda kostnadseffektiva telefoner. Fortsatt sammanfattning av tekniska specifikationer som hittills lärt oss har vi också en visa FHD + med 120Hz uppdateringsfrekvens, a backkamera fyrdubbel som innehåller en 48 MP huvudkamera åtföljd av en ultra vidvinkelobjektiv, ett djup och en makroobjektiv och slutligen en batteri 5.160 mAh med stöd för 33W snabb laddning.

LÄS OCH: Android-appen Google Earth döljer en tidsmaskin

Identifierad med kodnamnet VAYU Och BHIMA, som respektive bör indikera NFC (global) och indiska varianter av smarttelefonen, tros det att det kommer att finnas tillgängligt i alternativen 6 GB RAM och 128 GB internt minne eller 6 GB RAM och 256 GB internt minne och i färgerna Svart, Blå Och Brons. Priskonfigurationerna kommer å andra sidan att vara ungefär 250 € för 8 GB-versionen och 300 € för 8 GB.

Via: MySmartPrice, Gizchina

Relaterade artiklar

Back to top button