I Ryssland har de redan Galaxy Note 9-paketet i sina händer (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: I Ryssland har de redan Galaxy Note 9-paketet i sina händer (bild)

Det är nu mindre än en vecka kvar till den officiella presentationen av Galaxy Note 9, men uppenbarligen finns det någon som har kunnat lägga vantarna på dess förpackning i god tid. En rysk användare har spridit på Twitter bilden du hittar i slutet av artikeln, som ska motsvara det verkliga fotot av förpackning av det nya toppsortimentet från Samsung.

Genom att tolka informationen skriven på ryska kan du förstå att den nya anteckningen kommer att ha en bra skärm 6,4 tumnågot mer förlängd än 6,3-tums Note 8, även om måtten bör förbli nästan identiska: Note 9 kommer att vara omärkligt bredare och kortaremen det blir några få millimeters skillnad.

Andra viktiga bekräftelser som reserveras av detta ryska paket är de som rör batteriet, som bör ha en kapacitet på 4 000 mAhtill internminne från 128 GB för grundversionen och framför allt, al fjärrkontroll för S Pensom bör stödja Bluetooth-anslutning.

Det finns också indikationer för högtalarna AKGcertifiering IP68irisskannern, den trådlös laddning och många andra funktioner som vi redan känner till.

Vid det här laget, för Note 9-fans behöver de bara höra de få återstående detaljerna underofficiellt evenemang presentation, som hålls den 9 augusti. Först i det ögonblicket kommer vi att kunna ge form åt det nya Samsung-toppsortimentet och äntligen ta reda på hur mycket vi kommer att behöva betala för att ta hem det.

Relaterade artiklar

Back to top button