I Kina vet de hur man annonserar en smartphone: titta på den här Xiaomi Mi Max-videon!

Note: We hope you enjoy reading this article: I Kina vet de hur man annonserar en smartphone: titta på den här Xiaomi Mi Max-videon!

Xiaomi Mi Maxden största phableten i Xiaomis historia, kommer att presenteras den 10 maj, men i Kina har de redan gått framåt genom att skapa en trevlig plats, som bara verkar vara den första i en kedja.

Vi har därmed möjlighet att äntligen få se nya Mi Max, även om kameran inte uppehåller sig alltför mycket vid den. De storlek de är uppenbarligen generösa och i linje med de fortfarande hypotetiska 6,4 tummedan vi på baksidan kan se en metallkroppi motsats till glaset en av Mi 5. Ingen mittknapp på framsidan och det verkar inte finnas någon på baksidan heller, så antingen kommer vi inte ha något biometriskt identifieringssystem, eller så kan det senare finnas i någon variant av Mi Max.

LÄS ÄVEN: Xiaomi Mi Max kanske två versioner

Det saknas dock mindre än en vecka från den officiella presentationen, från vilken det nya Mi Band tyvärr kommer att saknas, som tydligen har stött på tekniska problem som har skjutit upp lanseringen åtminstone till juni.

Lyckligtvis kommer det dock nya MIUI 8, som verkar lova mycket bra.

Uppdatering 05/05: vi lade till en andra video, förmodligen ännu galnare än den första, men det tillför inte mycket till det vi såg igår.

Uppdatering 06/05: här är också den tredje videon, med blixtbilder. Om någon av er kan kinesiska och skulle vilja hjälpa oss med översättningen…

Relaterade artiklar

Back to top button