I Kina är de redo att sälja Huawei Mate 10 (och att avslöja dess funktioner)

Note: We hope you enjoy reading this article: I Kina är de redo att sälja Huawei Mate 10 (och att avslöja dess funktioner)

Även om den är lite suddig visar sig bilden i slutet av artikeln vara ovärderlig för att bekräfta specifikationerna för Huawei Mate 10. Det borde vara en butik i Kina, förmodligen redo att sälja smartphonen så fort den tillkännages i oktober 16. .

De funktioner som kan läsas, om än med lite ansträngning, rapporterar en 6,2 tums skärm med 2 160 x 1 080 pixlars upplösning och en 4 000 mAh batteri, redan bekräftat av Huawei själv. Dessutom, utan en skugga av tvivel, kommer processorn ombord att vara Kirin 970 som tillkännagavs vid IFA 2017; det första chippet med artificiell intelligens. Slutligen har vi även information om de två bakre kamerorna, gjorda i samarbete med LEICA, och utrustade med sensorer från 20 och 23 megapixlar.

Det är värt att påpeka att den som beskrivs också skulle kunna vara det Mate 10 Pro; det fanns faktiskt en viss överlappning mellan de två smartphones i rykte cirkulerat de senaste veckorna, och det är inte ens säkert att båda kommer ut på vår marknad.

Tillkännagivandet är i alla fall väldigt nära, så det är inte ens värt att försöka för hårt.

Relaterade artiklar

Back to top button