I dessa påstådda stulna bilder är Xiaomi Mi7 för dåligt för att vara sant

Note: We hope you enjoy reading this article: I dessa påstådda stulna bilder är Xiaomi Mi7 för dåligt för att vara sant

Under och efter den senaste Mobile World Congress har vi länge skämtat om invasionen av hack i mobilsektorn, skrattar åt de mindre kinesiska tillverkare som, för att rida på framgångsvågen för en ikonisk smartphone som iPhone X, har låtit sig gå misslyckade kopior och aberrationer som det är bättre att inte gräva upp. Vi var medvetna om att ännu mer seriösa och högt rankade producenter skulle ta från idén om Apple – ASUS, Huawei och LG har bekräftat detta – men strävar efter sin egen identitet. De första påstådda stulna skotten av Xiaomi Mi7 dock verkar de falla mer in i det första kategorin.

Bilderna visar oss två Xiaomi-märkta smartphones, kusligt lika till iPhone X i alla aspekter. Börjar med glasbaksidan, med den dubbla kameran bromsljus, rundade hörn (särskilt den större modellen, som kan vara en Mi7 Plus) och en ram som ser ut att vara glansig. Fronten förvandlar sedan misstankar till verklighet: den hack inte bara är det närvarande, men det är av enorm storleki paritet om inte mer än iPhone X.

Och för att inte missa något hakaeller den nedre kanten, bestämt uttalad.

Zoomen på det grafiska gränssnittet vill då ta bort alla tvivel om tillskrivningen av dessa bilder till Mi7, och rapporterar dess kodnamn Dippertillsammans med en sammanfattning av de tekniska specifikationerna, med Snapdragon 845, 6 GB RAM, 128 GB internminne, MIUI 9 baserad på Android 8.1 Oreo. Ändå hoppas vi att dessa bilder kommer att motbevisas av verkligheten av fakta, inte så mycket för en estetisk bedömning, utan för att toppen av Xiaomis sortiment det skulle inte förtjäna att hamna i klonkategorin av en annan utsmyckad modell.

Relaterade artiklar

Back to top button