I den senaste OnePlus 6-videon dominerar teaser rött: vem vet vilken ny färg som kommer? (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: I den senaste OnePlus 6-videon dominerar teaser rött: vem vet vilken ny färg som kommer? (uppdaterad)

För en och en halv månad sedan avtäcktes OnePlus 6 officiellt under ett dedikerat event som hölls i London. Mottagandet av fans för den nya flaggskeppssmarttelefonen från OnePlus var som alltid väldigt varmt, men även experterna underströk det goda med den nya modellen, som stack ut jämfört med sina föregångare för en glas bak skaläven i ett par ogenomskinliga färger riktigt effektfullt.

Den kommer snart att förena de tre färgerna som presenterades under presentationen en fjärde och det kan bara vara en av färgerna som är mest kära för OnePlus själv: den röd. Även om tillverkaren för närvarande inte uttryckligen har tillkännagett nyheten, har den börjat skicka ut otvetydiga signaler via Twitter, där den har publicerat en kort videoteaser domineras av den röda färgen.

Koden visas också i bildtexten till videon C61422som är inget annat än färgrymden av en nyans av rött, och märka # OnePlus6, bara för att skingra alla tvivel om mottagaren av denna uppmärksamhet.

A visas i slutet av videon datumsom förmodligen kommer att sammanfalla med marknadslanseringen av OnePlus 6 i röd färg: den 2:a juli. Väntade du på detta tillkännagivande om att köpa den senaste flaggskeppssmarttelefonen från OnePlus?

Uppdatering 30/06/2018 kl 18:45

Ny video, alltid med ett rött tema, alltid med ett möte till nästa måndag.

Relaterade artiklar

Back to top button