HyperX ChargePlay Base trådlös laddare recension med dubbla laddstationer

Under de senaste månaderna har vi testat olika typer av enheter på Paperweights som uppenbarligen är relaterade till teknik. Och av samma anledning ville jag idag göra en liten analys av en mycket speciell trådlös laddare.

Det handlar om HyperX ChargePlay Base som gör att vi trådlöst kan ladda två av våra enheter som är kompatibla med Qi-standard, och bäst av allt, det har det snabb laddning.

På det här sättet kan vi ladda vår smartphone och smartwatch trådlöst samtidigt, eller så kan det också vara våra Bluetooth-hörlurar eller använda andra enheter som en mus med trådlös laddning.

Det blir en idealisk enhet att ha på vårt skrivbord eller på ett nattduksbord. Jag använde det personligen på ett nattduksbord för att låta ladda min smartphone och min smartwatch på natten eftersom båda är kompatibla med Qi-standarden. När jag vaknar nästa dag har jag redan laddat mina enheter.

Det är inte en så stor enhet, faktiskt, dess dimensioner är: 215,04 mm x 90,91 mm x 17,36 mm, medan dess vikt bara är 135 gram. Och dess USB-C-kabel är 1,8 meter lång för dig att överväga.

Denna laddningsbas består av två stationer för att kunna ladda våra enheter. Det bästa av allt är att det har gummi på ytan som förhindrar att smartphones med glasmaterial glider medan de laddas och samtidigt undviker vi att tappa dem och därefter skada vår mobil.

Mitt i basen är två röda LED-lampor som visar oss lastens status och kommer också att varna oss när det finns ett fel i lasten. Till exempel, om utrustningen var dåligt centrerad på basen, kommer lampan att börja blinka för att varna dig för att det finns ett fel så att du kan lösa det.

På toppen har vi en entré USB Type-C det är där kabeln som kommer direkt från nätadaptern som uppenbarligen kommer ingår och har 24 W (5V / 3A; 9V / 2A; 12V / 2A).

Öga, försök att använda och ta hand om din ursprungliga nätadapter, eftersom jag försökte använda andra strömkällor (en USB-C-laddare från en Huawei MateBook X Pro och en Samsung USB 12V-laddare) och det var inget fall att det fungerade med vår huvudperson, bara de röda lamporna blinkade vilket indikerar att det var ett allmänt fel. Jag använde din ursprungliga laddare och problemlöst.

Den medföljande nätadaptern stöder 2 enheter upp till 10W per vik, upp till totalt 15W om 2 enheter laddas trådlöst.

På detta sätt tar en smartphone med ett 4000 mAh batteri ungefär 2 timmar och 30 minuter snabbt och trådlöst. Om din enhet har ett batteri med lägre kapacitet bör det laddas helt på kortare tid.

Vad är min slutsats?

Sanningen är att det inte finns så mycket att prata om en trådlös laddare eftersom dess funktion bara är att ladda en enhet. Men med vår huvudperson har vi den stora skillnaden att kunna ladda två enheter samtidigt.

Inte bara sparar vi utrymme, vi sparar också pengar genom att inte behöva köpa två separata trådlösa laddare utan bara behöva använda en kabel och en nätadapter.

Trots att laddaren är Qi-standard kompatibel (och till och med certifierad) kunde jag inte ladda en Samsung Galaxy Watch Active 2, den laddade bara inte och det röda ljuset flimrade. Jag vet inte vad problemet skulle vara, men med en Huawei Watch GT2 Pro som jag testar hade jag inga problem.

Vart kan jag köpa det?

Du kan köpa den i Officiell HyperX-butik i Mercado Libre förbi 41.990 $, även om du också kan köpa den i andra butiker.

Relaterade artiklar

Back to top button