Hur vattentät är OnePlus 6? Ta reda på det i denna rivning! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur vattentät är OnePlus 6? Ta reda på det i denna rivning! (video)

Den vanliga Zack från YouTube-kanalen JerryRigAllt återvänder för att ta hand om den nya OnePlus 6 som dedikerar en riva ner med all nödvändig uppmärksamhet. Särskilt fokus för demonteringen ligger på frågan ogenomtränglighet: hur vattentät är den nya OnePlus toppserien egentligen?

Man måste komma ihåg att även om det kinesiska företaget har angett att dess enhet är utrustad med skydd mot vatten, har OnePlus 6 inte någon IP-certifieringdärför är det svårt att fastställa dess grad av motståndskraft mot vätskor.

Zack tog isär smartphonen bit för bit och hittade några element som var värda uppmärksamhet. SIM-facket har till exempel mindre vattentätt skydd än de nyare iPhones eller Samsungs, medan andra hål som ljuduttaget, fronthögtalaren, bottenhögtalaren eller USB-porten är bättre. optimerad mot inträngning av vatten genom filter eller gummiband.

Enligt youtubern är det kort och gott en optimering för tätskikt riktigt brapå höjden av andra IP67-certifierade enheter, och resten av byggkvaliteten är inget undantag.

För att själv se vad som finns inuti OnePlus 6 behöver du bara starta video- som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button