Hur stänger jag gruppfliken i Chrome?

I den här artikeln kommer vi att förklara hur du inaktiverar flikgrupper i Chrome. Med dessa steg kommer du att kunna återgå till det förskjutna eller staplade kortsystemet i Chrome.

En av de senaste ändringarna som Google Chrome gjorde i sin webbläsare var tillägget av flikgrupper. Den här funktionen syftar till att gruppera sidorna vi surfar på, men inte alla användare var nöjda med den här funktionen.

Även om funktionen är irriterande för vissa av dem som använder webbläsaren från Android, vad vissa inte vet är att det finns ett sätt att använda webbläsaren som tidigare utan alltför mycket krångel.

Den här funktionen har varit tillgänglig i webbläsaren ett tag, så varje länk som öppnas visas i grupper, som delade mappar, men många Google-användare är inte övertygade om användbarheten av denna nya funktion.

Först trodde man att den oväntade förändringen kunde orsaka en del olägenheter bland användarna, men efter några månader är vissa fortfarande missnöjda.

Hur stänger jag gruppfliken i Chrome?

Hur stänger jag gruppfliken i Chrome?

Som tidigare nämnts finns det ett sätt att få tillbaka den här funktionen och använda den som tidigare, men få användare känner till dessa steg. Nedan följer stegen du måste följa för att göra detta:

Det första är att gå till adressfältet och skriva Chrome://flags och sedan klicka på Enter-knappen. Nästa steg är att söka efter den experimentella funktionen flikgrupper (#enable-tab-groups). Du måste inaktivera det. Starta slutligen om webbläsaren genom att klicka på Starta om för att dessa ändringar ska träda i kraft. Om de inte påverkar måste du stänga och öppna Chrome igen för att se till att du äntligen får den.

Relaterade artiklar

Back to top button