Hur snabb kommer OnePlus 6 vara? Precis vad du behöver, och det kanske inte ens är dyrt! (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur snabb kommer OnePlus 6 vara? Precis vad du behöver, och det kanske inte ens är dyrt! (video)

Snabbhet är något vi behöver. Detta är sammanfattningen av budskapet som OnePlus Indien vill kommunicera till sina användare, och vem bättre än OnePlus 6 kommer att kunna tillfredsställa detta behov?

Det kommer inte att vara vi, särskilt nu, som kommer att ge dig ett svar på att företaget skulle vilja vara retoriskt, men vi lämnar dig ändå den korta teasern som antyder det. Återigen finner vi bara att OP6 kommer att vara det ett exklusivt Amazon Indiennyheter som faktiskt redan hade cirkulerat tidigare, men som upprepar vad vi rapporterade i går kväll om nästa lansering av smartphonen, som logiskt nog inte kan äga rum bara i det asiatiska landet.

I marginalen påpekar vi också att priset på OnePlus 6 det kanske inte är så dyrt som vissa spekulerat i. Vi har ingen exakt siffra i åtanke, utan bara en tweet från den välkände uppgiftslämnaren Ricciolo, som beskriver det som “billigt” (om han inte menade “dålig”, i så fall skulle alla resonemang förfalla), och med tanke på att det kommer knappast att kosta mindre än förra årets modeller (påminnelse: det började på 499 €), vi hoppas åtminstone att priset inte stiger för mycket högre.

Relaterade artiklar

Back to top button