Hur Nokia-telefoner hjälper miljön –

När vi får en smartphone är det normalt att vi oroar oss för olika delar som batteri, skärm eller minne, men vi bör inte ignorera andra nyckelpunkter som terminalens stabilitet i vår engagemang för miljön … Nuförtiden kan vi inte bortse från denna aspekt och Nokia fortsätter att visa sitt engagemang.

Ju längre vår mobiltelefon presterar som bäst, desto mer kan vi dra nytta av den investering som görs för att uppnå det, utan att göra det svårare för oss att byta våra smartphones och därmed för planetens bästa. Smartphones kräver material som inte är lätta att få tag på, så hållbarheten hos mobiltelefoner är extra viktig.

Robust mobil in- och utvändigt

För att få Nokia-telefoner att hålla längre och uppfylla detta åtagande har HMD Global fokuserat på motståndskraft i både hårdvara och mjukvara. Av denna anledning använder den material av högsta kvalitet som har klarat de strängaste motståndstesterna för att säkerställa säkerhet och fred användarnas uppmärksamhet när de använder sina smartphones. Detta är dock inte allt, och det spelar en viktig roll i smartphones.

movil nokia mano

I genomsnitt håller terminalerna i Europa cirka två och ett halvt år, men de allra flesta skulle vilja lämna sin mobiltelefon mycket längre för att få bättre avkastning på investeringen. Problemet uppstår när smartphones får slut på uppdateringar och sårbarheter blir huvudproblemet. Det är här Nokia “flyttar fliken” och lånar ut sina terminaler tre år av uppdateringar som erbjuder månatliga säkerhetskorrigeringar och förbättringar av operativsystemet.

Nycklar för att förlänga livslängden för Nokia-mobiltelefoner

Genom att hitta den perfekta balansen, det nära förhållandet mellan teknik och miljö har Nokia gjort ett antal viktiga förändringar utöver de som redan satt märkets riktmärke. Bland dem bör det noteras att ta bort mobilladdaren och hörlurarna från lådan i ordning. hantera 12 000 ton genererat e-avfall onödigt i de flesta fall. Alla som behöver det kan få dem och de insamlade pengarna går till att ta bort plastavfall från vattendrag.

Movil nokia x20 bolsillo

För att en mobiltelefon ska hålla längre är ett fodral som inte har så stor inverkan på naturen viktigt, och därför, om ett gratis 100 % komposterbart fodral ingår i kartongen, börjar flytten med nya Nokia-mobiler; Nokia X10 och Nokia X20. Den bygger på en ny slogan: • Älskar det. Lita på detta. Lämna det. En rörelse som börjar med att Nokia-mobiler stannar i våra händer längre, tack vare allt vi har sett i uppdateringarna, den treåriga varumärkesgarantin och allt det där, utan att lämna ett negativt fotavtryck på planeten Jorden.

Relaterade artiklar

Back to top button