Hur mycket tjänar du på TikTok med 10 miljoner visningar på sju dagar –

Det betalar TikTok för 10 miljoner visningar.

När du börjar skapa innehåll på vilket socialt nätverk som helst, om du inte förstår så tydligt att detta bara är en hobby som hjälper dig att koppla av från vardagens problem och rutin, är sanningen att det förr eller senare alltid slutar i ditt huvud. idé om hur du tjänar pengar på ditt innehåll. För allt, vare sig det är illustrationer, podcasts, videor, etc., kräver mycket arbete och många timmars engagemang.

Vissa plattformar, som YouTube, har ett program som lägger in annonser medan innehållet spelas upp och betalar en viss summa baserat på dem och andra faktorer. Det finns dock andra sociala nätverk som inte har denna möjlighet, och om de inte vill ha de kreatörer som lockar så många användare och genererar trafik måste de leta efter alternativa lösningar.

För en tid sedan skapade TikTok en fond genom vilken de kommer att betala de mest framgångsrika kreatörerna, såväl som de som precis börjar få draghjälp, så att de blir belönade för sina ansträngningar och spenderar mer tid på att skapa innehåll. Även om det finns andra alternativ för att tjäna inkomst.

Jo, Arun Maini, mer känd som Mr whoosetheboss på YouTube och andra nätverk, har varit ett av valen och tjänar intäkter från TikTok för innehållet det publicerar. Nu vill du veta hur mycket jag tjänar med totalt 10 miljoner visningar?

Maini har själv twittrat offentligt siffrorna de senaste sju dagarna, och i dessa kunde man se data som det totala antalet spelningar, såväl som de erhållna intäkterna. När du tar en tweet ser du följande:

  • Under de senaste sju dagarna har den setts av 9,8 miljoner människor.
  • 190 tusen användare besökte profilen
  • Fick 1,7 miljoner likes
  • Fick 27,8 tusen kommentarer
  • Dess innehåll har delats 107,5 tusen gånger.

Hur mycket tjänade du? Tja bara 42,11 lbs … Det var inkomst beräknad på de siffror som verkligen vem som helst skulle vilja ha i första hand på vilken plattform som helst. Logiskt sett är detta inte hans huvudsakliga verksamhet, som han själv kommenterade, men det är märkligt hur mycket värdet av TikTok faktiskt inte ligger så mycket i de ekonomiska fördelarna att det kan kommunicera direkt, utan också indirekt.

Användarna som genererar mest trafik vill samarbeta med varumärken eller helt enkelt locka en del av den publiken till sin kärnverksamhet. Till exempel, för Mrwhosetheboss, är detta hans YouTube-kanal, som har över 7 miljoner prenumeranter.

Vill du verkligen spendera tid på TikTok

Med denna data som delas av Mrwhosetheboss, kanske många måste undra hur mycket tid det är värt att investera, oavsett hur lite, på TikTok. Det är sant att det kan ge dig indirekta fördelar, men om du inte har väldigt tydliga arbetsflöden och resursutnyttjande kan det vara ett slöseri med tid att lägga på det om du inte är säker på att du kan bidra med något nytt eller sticka ut från så många skapare.

Vi får inte heller glömma att TikTok är en plats att titta på videor snabbt, så ingen eller väldigt få kommer att se dig specifikt gilla på YouTube-kanal, webbplats, etc. Men hallå, det här är allas beslut, här är nyheterna som borde ha känt till hur mycket du kan tjäna på TikTok, vilket resulterar i 10 miljoner visningar.

Relaterade artiklar

Back to top button