Hur mycket kostar det att göra Galaxy S6 Edge?

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur mycket kostar det att göra Galaxy S6 Edge?

Galaxy S6 Edge är en av de dyraste Android-smarttelefonerna någonsin. Glas och böjd display på båda sidor är förvisso ett säreget element ur estetisk synvinkel, men de är också svåra och dyra att tillverka. Hur många? Mer än iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

64GB Galaxy S6 Edge skulle kosta $290vilket är $34 mer än Galaxy S5 och ännu fler av de två Apple-modellerna ($247 respektive $263. Av dessa $290 är $85 bara för display och pekskärm, bara för att förstå hur dominerande de är.

LÄS RECENSIONEN: Galaxy S6 Edge (foton och video)

För att komma till sitt kommersiella pris ($699, i det här fallet), krävs sedan en hel rad extra utgifter: från distribution, till återförsäljare, till Samsungs självklara vinst, även genom reklam, varför köpa en S6 Edge dock , det betyder att köpa en “lyx” produkt, som det koreanska företaget har ett egenintresse av att förmedla som sådan.

Tänk på att analysen utfördes på en amerikansk modell för operatören T-Mobile, men den ger oss fortfarande en uppfattning om kostnads/pris-förhållandet för Galaxy S6 Edge, som hittills är den dyraste smartphone som någonsin tillverkats av Samsung..

Relaterade artiklar

Back to top button