Hur motståndskraftig är läsaren under displayen på Vivo X20 Plus UD? Mer än du tror (video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur motståndskraftig är läsaren under displayen på Vivo X20 Plus UD? Mer än du tror (video)

Vivo X20 Plus UD är känd i nyheterna för en egenhet, hittills unik i sitt slag: det är den första smartphonen i världen som stöder en sensor för Fingeravtryck under skärmen. Men detta kommer att räcka för att rädda honom från tortyren av den nu berömda Zack av kanalen JerryRigAllt? Uppenbarligen inte, och detta ger oss verkligen möjlighet att testa till fullo motstånd sensor och resten av kroppen.

Låt oss inse det direkt: den glas av framsidan och metall som täcker den bakre karossen och sidoramar gör konstruktionen av denna Vivo mycket solid, som inte har några speciella defekter vad gäller motstånd. Varken böjtest Och bränntest de orsakar rädslor av olika slag och passerar smidigt.

Låt oss därför fokusera på den centrala frågan i detta tal, som presenterar utmärkta nyheter. Den integrerade fingeravtrycksläsaren under frontpanelens glas lyckas arbete perfekt även med repor uppenbart, ett tecken på att det är en ganska mogen och pålitlig teknik.

Ett överraskande resultat, med tanke på att det är första gången det implementeras på smartphones.

Just för att utmana motståndet och kapaciteten hos detta element försökte Zack orsaka skada lite mer markant, vilket dock hade oväntade konsekvenser. Vill du ta reda på vad det är? Då är det bara att titta på video- som du hittar nedan.

Relaterade artiklar

Back to top button