Hur många OnePlus 6 såldes på 22 dagar? Responsen är rekordstor och Diracs stöd anländer för att fira (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Hur många OnePlus 6 såldes på 22 dagar? Responsen är rekordstor och Diracs stöd anländer för att fira (bild)

Inte ens en månad har gått sedan den officiella debuten av OnePlus 6 på marknaden, vilket var senare 22 dagar har nått milstolpen att miljoner sålda enheter genom att poängsätta a historiska rekord för det kinesiska företaget. Ingen tidigare OnePlus-enhet hade nått denna milstolpe på så kort tid och för att fira meddelar den kinesiska tillverkaren att stöd för två funktioner kommer att integreras på dess senaste topp i sortimentet. Dirac ljud exklusivt för att förbättra kvaliteten.

Som vi ser av bilden i gallerietOnePlus visar stolt upp försäljningsresultatet av sin senaste enhet som lanserats på marknaden: den har gjort det mycket bättre än sina föregångare och nått en miljon försäljning, tredubbling (med ögat) de från OnePlus 5T tidigare innehavare av rekordet. Som tillkännagavs i början är nyheterna för OnePlus 6 inte över: partnerskapet med Dirac har tillkännages, vilket kommer att integrera funktionerna Dirac Power Sound Och Dirac HD-ljud.

Den första av de två är avsedd att optimera högtalarnas ljudprestanda av enheten, vilket gör ljudet mer naturligt och fylligt och förstärker basen.

Den andra är främst tillägnad att förbättralyssnarupplevelse med hörlurar.

De två funktionerna är unika till sin natur programvara och de bygger på filosofin att blygsam hårdvara som är väl optimerad via mjukvara är bättre än motsatsen. Det är inte första gången som OnePlus samarbetar med Dirac, en första upplevelse inträffade med anledning av OnePlus 2.

Relaterade artiklar

Back to top button