hur man väljer rätt modell –

Antingen för att du funderar på att byta ut en gammal TV i ditt kök och inte har mycket utrymme, eller när du kan koppla av i din husbil, är en 24-tums TV idealisk för dessa situationer eftersom den inte tar upp alltför mycket mycket utrymme. Problemet är att detta är en urbrukad produkt, så det finns allt färre alternativ kvar.

Så för att göra ditt liv enklare och inte bli galen på jakt efter 24-tums TV-apparater, har vi förberett denna topp åt dig, där du hittar de bästa alternativen att överväga.

Det finns väldigt få smarta TV-apparater av den här storleken.

I själva verket, som vi påpekade tidigare, finns det inte mycket variation när det gäller att hitta en 24-tums TV. Nu, om du letar efter en intelligent modell, blir saker ännu mer komplicerade. Tillverkarna vet att, precis som det hände på telefonimarknaden, där smartphones med allt större skärmar letar sig, händer något liknande i tv-sektorn.

Ett av problemen du kommer att stöta på när du köper en 24-tums TV är skärmupplösningen. Till att börja med, glöm att köpa en 4K-modell, eftersom det helt enkelt inte finns några UHD-TV-apparater av detta format. Och även om vi hittade några Full HD-TV, är de flesta modellerna 720p. Lite lön för att titta på TV med en så liten skärm.

Än idag har 24-tumsmodellen inte överdriven dragkraft på marknaden, så det att hitta en Smart TV med denna skärmstorlek är ganska svårt … Låt oss säga att vi inkluderade ett par modeller med Android TV som operativsystem i vårt urval. Vi hittade till och med en TV vars operativsystem ger inbyggd åtkomst till Netflix. Men de allra flesta modellerna är vanliga TV-apparater.

Köp en pryl för att förvandla din TV till en Smart TV

Lyckligtvis är lösningen på detta problem mycket lättare än du kanske tror. Till att börja med har alla TV-apparater vi valt ut för dig USB-portar. Därmed kan du alltid ansluta din lagringsenhet och spela upp filmer och TV-serier på det bekvämaste sättet. Detta är idealiskt om du reser i en husbil och vill se något på TV medan du kopplar av i naturen. Om det inte finns någon internetuppkoppling i närheten kommer TV eller Smart TV inte att spela någon roll för dig.

Och om du vill dra nytta av smarta TV-apparater är lösningen väldigt enkel: köpa en dongel som förvandlar din TV till en ny Smart TV … Det finns många prylar på marknaden som kommer att överraska dig med sin funktionalitet. Modeller som Amazon Fire TV Stick, Google ChromeCast eller Xiaomi Mi TV Stick (som inkluderar Android TV som operativsystem) är bra lösningar på detta problem.

Det enda du behöver är en HDMI-port och alla modeller du hittar senare har denna artikel. Så om du vill njuta av content-on-demand-plattformar på dessa TV-apparater, tveka inte, satsa på den här gadgeten för att göra ditt liv enklare. Säg slutligen att ingen av modellerna du hittar har ett pris över 200 €, så du behöver inte skrapa för mycket i fickan för att njuta av någon av de 24-tums TV-apparater som vi har valt ut åt dig.

24-tums LED-TV NPG

Låt oss börja den här samlingen med en TV från NPG, som inte kommer att göra dig besviken det minsta. Dessutom, eftersom det är en av få 24-tums smarta TV-apparater. Den här modellen fungerar med Android TV, så du har tillgång till hela katalogen med spel och appar som är tillgängliga i Googles smarta TV-ekosystem.

LG 24TN510S-PZ

En annan smart-tv i litet format är LG 24TN510S-PZ. Den koreanska tillverkaren misslyckades inte med att integrera sin WebOS operativsystem för att erbjuda en komplett upplevelse. Du kommer att kunna titta på Amazon Prime Video-innehåll och vilken annan innehållsplattform som helst på begäran på det mest bekväma sättet.

Philips 24PFS6855 / 12

Det omöjliga uttalet av namnet döljer TV:n till fullo. Den här Philips-modellen sticker ut i två delar: det är en smart modell, så att du kan komma åt VOD-plattformar tillsammans med andra tjänster. Det bästa? Vilken är en av få 24-tums Full HD TV-apparater på marknaden.

TD Systems K24Dlx11Hs

Låt oss titta på TD Systems K24Dlx11Hs modell, och 24-tums TV med Android 7 installerat så att du kan komma åt hela katalogen över spel och applikationer för detta operativsystem.

Toshiba 24WK3A63DG

Var försiktig med Toshiba, eftersom den japanska tillverkaren har denna pärla i sin katalog. Detta är en modell som erbjuder Full HD-upplösning till att börja med. Lägg därtill att det är det Smart TV och att den stöder Alexa och du har den perfekta köksprodukten.

Philips 24PFS5535 / 12

Vi går tillbaka till den holländska tillverkaren för att rekommendera Philips 24PFS5535 / 12. Denna TV är inte smart, men den erbjuder Full HD-upplösning och ett revolutionerande pris.

Finlux LED TV

Vi fortsätter med den här samlingen av de bästa 24-tums-TV:erna du kan köpa, och vi vill rekommendera denna Finlux LED-TV-modell. Helt ny Smart TV perfekt för att titta på Netflix och andra plattformar.

MIRACLE TV LED

Om du vill 24-tums TV till ett otroligt pris , denna WONDER-märkta modell kommer att överträffa dina förväntningar. Är det en bra affär!

INFINITON LED TV

En annan bra Android TV-modell är INFINITON. En 24-tums HD-modell som måste övervägas.

Full HD-TV

Vi avrundar denna samling med nödvändig TV om du behöver en till din husbil. Mer än något annat, eftersom denna modell döljer en DVD-spelare på baksidan.

Relaterade artiklar

Back to top button