Hur man väljer ett prestandaläge –

Våra telefoner är riktiga fickdatorer, och därför har de en enorm prestanda potential. Denna potential kan modelleras efter behag, om vi har Samsung mobil så att energiförbrukningen inte blir så hög och dess arbete blir mer balanserat. Vi kommer att visa dig hur du gör det enkelt.

Batterianvändning och prestanda går ofta hand i hand, det kan inte bli någon hög prestanda utan mycket strömförbrukning, och vi kan inte spara på strömförbrukningen om inte prestanda äventyras. Av denna anledning kan vi välja olika driftlägen

Varför välja ett av dessa lägen?

Ett användargränssnitt i mobiltelefoner erbjuder Samsung flera prestandainställningar som är exakt integrerade i batteriinställningarna. Vi måste veta vilken vi kan välja och vad vi väljer med var och en. Samsungs mobiltelefon erbjuder oss tre sätt att justera prestandan. Ett ” Optimerad “Vilken är den mest balanserade av de tre, och den som telefonen är aktiverad som standard.

Genom att aktivera den kommer vi att kunna tillhandahålla perfekt prestanda för vardagliga uppgifter och minimal batteriförbrukning. Han erbjuder oss också ” Genomsnittlig energibesparing ”Ett läge som prioriterar batteritiden ökar telefonens batterikapacitet genom att vissa av telefonens funktioner begränsas. Vi förstår att i detta fall är applikationer eller bakgrundsprocesser inblandade, vilka kommer att vara begränsade för att bibehålla god prestanda, men samtidigt låg strömförbrukning.

Vi har också ” Maximal energibesparing “, Vilket ger högre prioritet åt terminalens autonomi. Detta är möjligt eftersom vissa bakgrundsprocesser också är begränsade och det finns förmodligen också anslutningsmöjligheter som GPS, som är en av de mest strömkrävande. Vi kan välja ett av dessa tre lägen, eller om vi inte är säkra på vad vi ska göra kan vi välja ” Adaptiv energibesparing ”Som alltid automatiskt väljer det energi- och prestandasparläge som bäst passar våra behov.

Att spela ett krävande spel är inte detsamma som att se ett kapitel i en serie, så telefonen kommer alltid att välja det bästa alternativet i det här fallet för att kompensera för båda aspekterna. Vi tror att detta är standardläget när vi är osäker på vad vi behöver.

Hur väljs dessa lägen?

Tja, det är väldigt enkelt, eftersom de är integrerade i batteriinställningarna på vår Samsung-mobiltelefon, måste du göra följande:

  • Åtkomst till Samsung-inställningar
  • Tryck ” Underhåll av enheten
  • Välj “Batteri” på den nya skärmen.
  • Välj ” Arbetstimmar

Nu i det här avsnittet har vi möjligheten välj ett av tre lägen , eller aktivera automatiskt läge. Med dessa inställningar får vi telefonens egenskaper, alltid anpassade efter våra behov.

Relaterade artiklar

Back to top button