Hur man uppgraderar Samsung Mobile Phone till One UI 3.0 –

Verkligheten är att det alltid är väldigt viktigt för många användare att ha en bra mobil enhet, även om det också är viktigt att hålla den uppdaterad. Dessutom, för med detta kommer vi inte bara att få de senaste nyheterna som tillverkaren själv implementerar på sin anpassningsnivå, utan kommer också att garantera att vi kommer att lyckas hålla vår telefon säker och att driften blir så korrekt som möjligt. möjlig. Av denna anledning kommer vi att visa dig hur du installerar One 3 UI på din terminal.

Men med åren kommer vi inte alltid att ha det förnyelse när de borde eller till och med sluta ta emot dem. Men när det kommer en ny så är det mest normala att det dyker upp ett meddelande på telefonen och att vi helt enkelt genom att klicka på nämnda avisering kan komma åt installationen av ny programvara för telefonen. Även om detta inte alltid kommer att vara det enda befintliga sättet, varför vi kommer att förklara de olika sätten som finns för att kunna ge dig Samsung mobil ansiktslyftning.

Saker att tänka på innan du uppgraderar

Innan vi tittar på de olika formella sätten vi har idag att ta en ny titt på vår Mobil Samsung Galaxy med ett gränssnitt … Det är dags att lära sig om några av de aspekter som alla bör ta hänsyn till innan de ger sig ut på ett äventyr med vår mobila enhet. Inte bara på det klassiska sättet som nämns ovan, utan också på andra metoder, som vi kommer att förklara senare.

en båge 3.0

Dessutom är det viktigt att veta att en av metoderna som vi lär dig nedan kommer att vara den svåraste att utföra. Det blir till och med väldigt lätt att göra ett misstag och till slut förstöra telefonen så att den är värdelös för alltid. Därför kommer det att vara nödvändigt Fortsätt med försiktighet och känna till fakta eftersom det är ditt ansvar. Det vill säga, vi är inte ansvariga för vad som kan hända med din Samsung-terminal.

Andra aspekter som ska bedömas är följande:

 • Den har säkerhetskopior om uppdateringen som ska utföras misslyckas.
 • Ta hand om skyddet av alla dina personuppgifter, såväl som foton och videor. Google Photos eller att överföra dessa media till din dator eller hårddisk är en bra väg att gå.
 • Vi kommer inte alltid att kunna njuta av den nya versionen så fort den blir officiell. Detta beror på det enkla faktum att de gradvis introduceras i olika märkesmodeller såväl som i olika länder där du befinner dig. Så den kanske inte har nått din än.
 • Trots att vi alla vill ha den senaste versionen på vår mobila enhet. Samsungs smartphones har vanligtvis inte mer än två stora systemuppdateringar, såväl som deras anpassningsnivå. Även om, lyckligtvis, i mars 2021, försäkrade det asiatiska företaget att alla dess modeller som släppts sedan 2019 kommer att uppdateras i fyra år, även om det bara kommer att finnas tre av dem för mjukvara. Det fjärde året kommer att återstå för implementering av säkerhetskorrigeringar.

Åtkomst till Samsung Members Beta

Som tur är, Samsung erbjuder testuppdateringar för vissa modeller , även beroende på land. Av denna anledning har vissa användare vanligtvis tillgång till att kunna testa nyheterna före alla andra. Den negativa sidan av detta är att betaversioner inte alltid fungerar eller inte ens alla enheter ges kompatibilitet, men det är bekvämt att veta hur det kommer att fungera.

Samsung användare

Det bästa är förstås att du bara behöver slutföra ett steg, vilket är frekvent kontroll Samsung användare påstående. Förutom att olika tips och kampanjer dyker upp i den kommer vi att kunna ta reda på när betaversionen för vår Galaxy kommer att släppas. Och om det är så att det är kompatibelt med vår terminal behöver vi bara registrera oss genom tillkännagivandet av deltagare. Därför kommer vi att lista de steg som ska följas:

 • Ladda först ned appen Samsung Members från Galaxy Apps eller Play Store.
 • Efter det måste vi registrera oss med nämnda ansökan från det sydkoreanska företaget för att kunna delta i One UI Beta-programmet.

När ett meddelande dyker upp i en specifik betaöppning av varumärkeslagret måste vi fylla i och skicka in en begäran. Om vårt konto uppfyller alla nödvändiga kvalificeringskriterier kan vi njuta av detta betaprogram för alltid. Och när den här processen är klar och accepterad har vi bara ett sista steg – att installera nämnda programvara på vår telefon.

Vänta på OTA-uppdatering

Sanningen är att detta alternativ alltid är ett av de första som övervägs av alla. Inte nog med det, det är det säkraste alternativet vi presenterar för dig när det gäller att uppgradera till en ny version av programvara. Dessutom behöver vi i princip inte göra så mycket, eftersom när vi har en väntande mjukvaruversion kommer vi att få ett meddelande på själva mobiltelefonen. Så vi behöver bara klicka på nämnda meddelande och börja mobiluppdatering … Naturligtvis kommer han att be oss om minimibatteriet.

Uppdatera Samsung Galaxy S7

Även om den i vissa fall, trots att vår smartphone är kompatibel med en viss version, inte hoppar till oss automatiskt. Eller så kanske vi väntar på en ny version, men den kommer aldrig ut. Lyckligtvis finns det ett ganska enkelt sätt att manuellt kontrollera om Samsung Galaxy har en OTA-uppdatering … För att göra detta, följ dessa steg:

 • Gå till inställningarna för din mobila enhet.
 • Leta efter Uppdatering av programvaran
 • Klicka på Ladda ner och installera.

När dessa steg är slutförda kommer telefonen att ansluta till servrarna och leta efter en möjlig ny version av systemet. Om den faktiskt är tillgänglig kommer den omedelbart att erbjudas oss för installation. Dessutom rekommenderar vi att du utför detta steg då och då för att hålla din smartphone fräsch och fräsch. Och inte bara för framtida One UI och Android-uppdateringar, utan också för olika säkerhetsfixar som implementeras för att skydda enheter.

Använd ROM

Vi fortsätter från den senare metoden och den svåraste av allt – faktumet att använda en ROM, eftersom detta kommer att kräva användning av speciell programvara som Odin. Och som vi förklarade för dig tidigare, när vi blinkar med en mobiltelefon kan vi lämna den värdelös. För detta är det alltså nödvändigt att ha en viss kunskap om denna fråga, med huvudsyftet att inte ta någon risk som egentligen inte är nödvändig. Naturligtvis måste vi använda rätt ROM för att inte förlora mobiltelefongarantin, om någon, eller för att hålla Knox sårbar.

Uppdatera Samsung Galaxy S21

För de som inte vet är Odin programvara för Windows, så vi behöver en dator för att slutföra denna metod. Det låter oss också installera olika delar av systemet från en kompatibel ROM. Således kan vi ladda ner en ny version som ännu inte har nått dig som OTA, och göra det manuellt. Men återigen, det är viktigt att komma ihåg att du måste se till att ROM:n är samma modell som din Galaxy. Därmed, Samsung uppdateringsprocess med Odin är som följande:

 1. Sök först efter nyare firmware från vårt land och ladda sedan ner den. Det finns olika sidor som erbjuder oss olika versioner.
 2. Inuti ZIP-filen kommer vi att befinna oss framför olika delar av ROM, såväl som Odins installationsprogram och instruktionsfil. De måste läsas för att spåra data, även om det i allmänhet kommer att vara nödvändigt att komma åt nämnda programvara och ladda ROM-skivor i specifika minnesområden.
 3. Installera Samsung-drivrutiner för din dator.
 4. Efter det måste du stänga av mobilen och slå på den i nedladdningsläge. För att göra detta måste du trycka och hålla in volym upp-knappen, Bixby-knappen och strömknappen. Om de inte har en specifik Bixby-knapp behöver du bara hålla ned volym- och strömknapparna.
 5. Anslut sedan din mobiltelefon till din dator via USB och se till att Odin-verktyget upptäcker det.
 6. Klicka på Flash för att starta processen. Om allt gick bra kommer mobiltelefonen att starta om med den nya versionen redan installerad.

Relaterade artiklar

Back to top button