Hur man tittar på Hulu på Chromecast med Google TV –

Hulu är en online-videostreamingtjänst som grundas och underhålls av Walt Disney Company sedan 2007. Det är en av de mest kända streamingkanalerna i USA och har nästan alla stora filmer och live-TV-kanaler. Tyvärr finns det ingen free version av Hulu, och basabonnemanget inkluderar reklam under streaming. Chromecast med Google TV är en media-streaming-enhet som säljs av Google själv. Många undrar om Hulu är tillgängligt på Google TV eller inte? Följande guide kommer att besvara alla dina frågor.

Hulu har massor av filmer att strömma, och du kan titta på dem 65+ live-TV-kanaler med nödvändigt prenumerationspaket. Hulu har också dokumentärer, anime och sportinnehåll på sin plattform.

Prenumerationspaket:

Det finns tre prenumerationspaket tillgängliga på Hulu:

  • Hulu – 5,99 USD / månad
  • Hulu (inga annonser) – $ 11,99 / månad
  • Hulu + Live TV – $ 64,99 / månad

Hur man tittar på Hulu på Chromecast med Google TV

Hulu är en videostreamingtjänst som endast är tillgänglig för amerikansk publik. Följande avsnitt visar installationsguiden för både amerikanska och icke-amerikanska bosättningar. Om du bor utanför USA måste du installera ett giltigt VPN på Google TV för att strömma innehåll på Hulu.

Hur man installerar Hulu på Google TV [Inside US]

1. Anslut din Google TV-enhet till TV: n och slå på den.

2. Klicka på knappen i huvudmenyn Sök alternativ.

3. Skriv Hulu med hjälp av skärmtangentbordet eller med hjälp av Google-assistent, säg Hulu, och tryck sedan på Sök ikon.

4. Välj Hulu-appen och klicka på Installera alternativ.

5. Installationen kan ta några minuter beroende på din internetanslutning. Efter installationen klickar du på knappen Öppna.

6. Logga nu in på ditt Hulu-konto och börja strömma Hulu på Google TV.

Hur man installerar Hulu på Google TV [Outside US]

Om du bor utanför USA kan du inte hitta Hulu-appen i Google TV-butiken, eftersom den endast är tillgänglig för USA-folket och dess åtkomst är geografiskt blockerad. Så följ instruktionerna nedan för att strömma Hulu även utanför USA över hela världen.

1. Klicka på sökikonen på startskärmen och sök efter Downloader-appen.

2. Klicka på Installera för att hämta Downloader på Google TV. Downloader är det bästa verktyget för sideloading av en Android-app på Google TV.

3. Öppna appen och aktivera installationen av okända källor för Downloader-appen.

Du kan aktivera detta genom att navigera till inställningar > Enhetsinställningar > Säkerhet och begränsning > Okända källor > Nedladdare.

4. Ange URL: https://bit.ly/3xGrS1g och klicka på knapp.

5. Hulu apk-filen laddas ned på din Google TV. Efter nedladdningen installerar du den genom att gå igenom anvisningarna på skärmen.

6. Starta inte appen eftersom du bor utanför USA. Gå tillbaka till startskärmen och starta VPN-tjänsten som du installerade på Google TV. Du kan prova VPN som NordVPN, ExpressVPN, etc.

7. Välj en Unites States-server och klicka på Ansluta knapp.

8. När du har anslutit till den amerikanska servern öppnar du Hulu-appen.

9. Logga in på ditt Hulu-konto och njut av att titta på dina favorit-TV-program och filmer på Google TV.

Om du är bosatt i USA kan du också casta Hulu från din smartphone till Google TV. Chromecast med Google TV levereras också med stöd för att ta emot media från appar som stöds på smartphones.

Använd kommentarsektionen för att skrika dina frågor relaterade till den här guiden. Följ Techowns Facebook och Twitter sidor för att läsa våra handledning direkt.

Relaterade artiklar

Back to top button