Hur man tittar på 123movies på Roku –

123Movies är en streamingapplikation som tillåter streaming av de senaste filmerna, serierna, programmen, trailers och mer för free. Du kan hitta innehåll från olika genrer som action, drama, äventyr, barn, musik, komedi, skräck och brott. Dessutom erbjuder den filmer och TV-program från olika länder som USA, Kina, Indien, Tyskland, Frankrike, Australien, Japan, Singapore, etc. Stöder 123movies Roku? Tyvärr är det inte möjligt att ladda ner det på Roku direkt från Channel Store. I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man installerar och streamar 123movies på Roku.

Hur man streamar 123movies på Roku

Metod 1:

123movies är en strömningssajt från tredje part, och den är inte officiellt tillgänglig på Roku Channel Store. Så du måste lita på tredjepartsappar som Kodi. Men tillägget togs ner nyligen, och du kan inte hitta det här tillägget på något arkiv.

Metod 2:

Du kan skärmspegla din Android-smarttelefon för att streama 123movies på Roku. Till en början måste du aktivera skärmspegling på Roku för att spegla innehållet från dina enheter.

Aktivera skärmspegling på Roku

[1] tryck på hemknapp på din Roku-fjärrkontroll och klicka på inställningar alternativ.

[2] På inställningar skärm, klicka på Systemet alternativ.

[3] Välj den Skärmspegling alternativet och välj Skärmspeglingsläge.

[4] Klicka på Tillåt alltid alternativ.

Screen Mirroring 123filmer

[1] Installera 123 filmer app på din smartphone från en känd tredjepartswebbplats.

[2] Anslut din Roku och Android smartphone till samma WiFi-nätverk.

[3] Starta appen och logga in med dina kontouppgifter.

[4] Svep ned aviseringsskärmen och klicka på Kasta ikon.

[5] Välj din Roku-enhet och aktivera behörighet att skärmspegla enheten.

[6] Spela upp innehållet i appen 123Movies och titta på det på din Roku-anslutna TV-skärm.

Det här är de möjliga sätten att strömma 123movies på din Roku-strömningsenhet. Eftersom 123movies-webbplatsen inte är laglig måste du vara försiktig när du kommer åt något av dess innehåll. Det finns massor av 123movies-alternativ tillgängliga att streama innehåll för free. Några av dem är Popcornflix, Tubi TV, Crackle, Snagfilms och mer.

Om du har några frågor relaterade till det här inlägget, vänligen meddela oss i kommentarsfältet. Besök även vår Facebook och Twitter sidor för att få omedelbara uppdateringar om våra artiklar.

Relaterade artiklar

Back to top button