Hur man tar bort Mi Fit-ikonen från aviseringar –

En av de viktigaste för varje Xiaomi sportarmband är Mi Fit-appen med vilken vi kan göra otaliga saker och anpassa armbandet efter vår smak. Den har dock ett “men” som oroar många användare; det är varken mer och inget mindre än uppsättning ikoner i meddelanden det verkar omöjligt att ta bort, hur mycket vi än försöker ta bort det.

Den här metoden används av Xiaomi för att säkerställa att du får aviseringar och samtal till armbandet, även om möjligheten att ta bort det med tiden har lagts till. För att göra detta behöver vi bara följa några enkla steg, och vi tar inte upp plats i aviseringar med en ikon som kan irritera många.

Ta bort Mi Fit-ikonen på Android-telefoner och iPhones

Den första metoden vi kommer att lära oss gäller Android-mobiltelefoner, som det är för iPhones, och glömmer att alltid ha en ikon överst på skärmen. Det enda vi behöver göra innan vi startar är att kontrollera på Google av spelet eller i App Store att vi inte har den senaste versionen av applikationen och sedan komma åt den för att följa steg som tillåter oss att ta bort ett meddelande från My Fit på en mobiltelefon.

  • Väl inne i applikationen väntar vi på att den ska synkroniseras.
  • Vi rör längst ner i profilen.
  • Vi går ner till “Inställningar”.
  • Inuti måste vi stänga av alternativet “Visa status i meddelandefältet”.

Det kommer inte att påverka WhatsApp-samtal eller aviseringar bland andra appar alls. Detta förhindrar bara den permanenta närvaron av ikonen på mobiltelefonen.

Ett annat alternativ för att ta bort fast avisering från Mi Band

Även om vi inte kommer att stöta på något fel eller problem med det tidigare alternativet, finns det ett annat lite mer komplext alternativ som endast gäller för ta bort Mi Fit-meddelanden från Android-telefoner … Oavsett anledningen som ledde oss till det här alternativet, kommer vi att kunna göra det på samma sätt på vilken Android-smarttelefon som helst så länge den är synkroniserad, och vi rekommenderar att du kommer åt Mi Fit först så att det inte blir några fel.

  • Vi flyttar Mi Fit-meddelandet till vänster, men inte helt.
  • Tryck på inställningsratten som visas.
  • Tryck sedan på hjulet igen eller klicka på alternativ.
  • Detta tar oss till Mi Fit-aviseringsavsnittet.
  • Härifrån behöver vi bara ta bort det flaggade meddelandet som matchar meddelandet vi vill ta bort.

Detta kommer att ha samma effekt som vi såg tidigare. Vi kommer inte att sluta ta emot samtal eller meddelanden på aktivitetsarmbandet, vi kommer bara att förhindra att ikonen fixas som en notifiering.

Relaterade artiklar

Back to top button