Hur man tar bort människor och föremål från foton på Android –

Redigeringsmöjligheterna hos våra terminaler blir mer och mer omfattande. Producenternas uppgift är att vi inte tittar på gatan, vad de ger oss i lager hemma. Vi installerar alltså inte tredjepartsapplikationer, eftersom mjukvaruutvecklare från många varumärken arbetar hårt för att integrera alla dessa utvecklingar. En av de mest användbara är förmågan eliminering av föremål eller personer som stör oss på foton.

Mycket ofta när vi tar ett foto, kan skadas av att någon kommer ut i bakgrunden, eller till och med ett föremål som vi inte lägger märke till innan vi siktar och skjuter. För att ta bort dessa objekt behövde du tidigare ha vissa redigeringsfärdigheter och använda lämpliga program. Även när det inte längre behövdes var det en funktion reserverad för tredjepartsapplikationer.

Ta bort personer eller föremål från foton

Lyckligtvis finns det redan flera tillverkare som initialt integrerat detta alternativ. Metodik eliminering av dessa objekt är vanligtvis densamma i dem alla , men deras noggrannhet kommer att vara mer eller mindre effektiv beroende på AI-algoritmen som var och en använder och hur den är designad.

Ta bort objekt från foton på Samsung

Denna funktion släpptes som en av de fantastiska nyheterna One UI 3.1, så tills nu har det varit exklusivt för de terminalerna. När den har uppdaterats till andra modeller kommer den här versionen att finnas tillgänglig på tidigare generationer, Galaxy Note och olika Galaxy A.

I det här fallet måste vi gå in i galleriet och klicka på “Redigera”. Tryck sedan på ikonen med tre punkter och ange “Laboratorium”. Nu aktivera radergummit för objektet och tryck på de områden som vi vill radera i fotot. För att spara dina ändringar, klicka bara på ikonen Använd.

Ta bort objekt från foton på Xiaomi

Stegen i Xiaomi är också mycket enkla. Företaget har flirtat med den här funktionen sedan MIUI 9, som är mycket förbättrad i MIUI 12. För att ta bort objekt eller personer måste vi gå till galleriet och öppna den valda bilden. Då måste vi klicka vidare Redigera och leta efter alternativet Ta bort eller Ta bort. Efter det behöver vi bara markera med fingret vad vi vill ta bort, och det försvinner automatiskt.

Ta bort objekt från levande foton

Livemobiler också låter dig tvätta människor och föremål … Metoden motsvarar den tidigare mallen, det vill säga vi måste gå in i galleriet och klicka på “Redigera”. Väl inne trycker vi på Object Eliminator och markerar det vi vill ta bort. Vi klickar sedan på knappen Skicka så får vi en redigerad kopia med ändringar.

Ta bort objekt från foton på Huawei

Huawei-mobiler kan också rengöra förbipasserande, men bara i det här fallet när bilden togs i rörligt fotoläge … Detta är ett av kameraalternativen som gör att den kan känna igen objekt och bearbeta bilder i realtid och ta bilder av rörliga objekt i det ögonblick avtryckaren trycks ned. När vi klickar på redigera den här typen av foto kommer vi att se alternativet “Ta bort förbipasserande”, som använder AI för att ta bort personer från bakgrunden i bilder.

Om du inte har möjligheten

Det normala är att den här typen av revision gradvis kommer till fler enheter. Tills dess, och om du verkligen behöver ha något sådant här, kan du prova Googles redigeringsverktyg Snapseed. Detta är en fullfjädrad fotoredigerare, i vars inställningar det finns en så kallad En fläckborttagningsmedel som tvättar människor eller föremål från fotografier. Dess åtgärd kan spåras tillbaka till de som vi såg tidigare, det vill säga vi behöver bara markera det vi vill ta bort.

Relaterade artiklar

Back to top button