Hur man tar bort Facebook Messenger-meddelanden automatiskt –

Hur tar man bort Facebook Messenger-meddelanden?

Det första du bör veta är hur meddelanden raderas i Facebook Messenger … Beroende på hur många meddelanden du vill ta bort kommer processen att ändras något. Om du vill göra det med ett enda inlägg är det väldigt enkelt:

  • I Facebook Messenger-appen, tryck och håll ned det här meddelandet.
  • Välj alternativet “Mer …” från rullgardinsmenyn.
  • Klicka på ta bort Om du väljer “Radera för dig själv” då, som nämnts i själva handlingen, är det bara du som slutar se detta meddelande. Men om du väljer “Avbryt inlämning” både du och din samtalspartner kommer att sluta se meddelandet. Naturligtvis kommer den här personen att få en varning “Du tog bort det här meddelandet.”

Ett annat alternativ är radera hela konversationen med användaren du pratade med. Att göra detta är lika enkelt som att svepa från höger till vänster i chatten du vill ta bort i applikationen på din telefon i listan över konversationer. Välj sedan radera och voila, konversationen raderas.

Om du vill följa denna process från skrivbordsversionen av Facebook Messenger , processerna är exakt desamma, med skillnaden att du måste klicka på trepunktsmenyn för att komma åt alternativet “radera” för meddelanden eller själva dialogrutan.

Detta kommer att vara huvudprocessen för att radera meddelanden på Messenger, men sanningen är att om du vill hålla alla dina chattar privata kan det vara ganska tråkigt. Så nedan kommer vi att förklara hur du kan göra allt detta automatiskt.

Radera meddelanden automatiskt på Facebook Messenger

Som vi nämnde för några rader sedan kan denna process göras på två olika sätt:

  • Tillfälligt eller “försvinnande” läge : när du använder det här alternativet kommer meddelanden att raderas så snart vi lämnar konversationen med vår vän.
  • Hemligt samtal : Detta alternativ har länge varit känt i webbversionen. Här kommer meddelandena att raderas efter att timern går ut, vilket vi väljer.

Den enda nackdelen är att denna process kan endast göras från messenger-applikationen för vår telefon. Processen är med andra ord inkompatibel med webbversionen av denna tjänst, även med en ny applikation som företaget har utvecklat för datorer.

Aktivera tillfälligt läge eller tona läge

Till aktivera tillfälligt läge i alla Messenger-konversationer är det lika enkelt som att svepa uppåt i den konversationen (vi rekommenderar att det här är en ny konversation med den här kontakten). En skärm kommer automatiskt att visas som förklarar vad detta läge består av. Det säger oss:

  • De lästa meddelandena försvinner automatiskt.
  • Om någon av parterna tar en skärmdump visas ett meddelande i konversationen som meddelar dig.

Båda användarna måste vara oense kör detta tillfälliga läge. Det räcker att svepa upp konversationen med en rörelse för att börja använda den, och det här läget kommer att aktiveras för er båda. Naturligtvis kommer den andra personen att se en nyfiken animation där flera emojis faller från deras skärm för att uppmärksamma dem på att toningsläget aktiveras.

Aktivera hemlig konversation

Å andra sidan, att öppna en hemlig konversation med en vän på Facebook Messenger behöver vi bara:

  • Klicka på anteckningsboken i det övre högra hörnet för att starta en ny konversation.
  • Här måste vi klicka på igen “Hemlighet” menyn i det hörnet.
  • Väl här kommer alla samtal vi startar att äga rum i hemligt läge. Vi letar efter personen vi vill prata med och klickar på hans namn.

Väl inne i denna konversation måste vi välja motsvarande timer under den tid vi vill att våra meddelanden ska förbli synliga. För att göra detta, tryck helt enkelt på stoppursknappen i textraden längst ner på skärmen. Här kan vi välja timer från 5 sekunder till 24 timmar.

Från och med nu kommer alla meddelanden vi skickar i den här chatten att visas med nedräkning vilket kommer att indikera tiden tills fullständig automatisk radering.

Relaterade artiklar

Back to top button