Hur man tar bort ett meddelande när det inte finns något utrymme kvar i Xiaomi-molnet –

Bland alla aviseringar vi får under dagen finns en varning som varnar oss för det inget utrymme kvar i Xiaomi Cloud smyger sig in i Xiaomi och Redmi mobiltelefoner. Denna varning, som försöker hjälpa oss, kan bli till besvär inom några dagar, eftersom vi hela tiden måste ta bort den. Det finns dock sätt att bli av med detta irriterande meddelande, såväl som andra som vi inte vill ta emot.

Lösningen fungerar som på mobiltelefoner med MIUI 10, MIUI 11 och MIUI 12 , med samma steg. Eftersom Xiaomi har integrerat sitt eget moln fann vi ett stort beroende av molntjänsten, även om få väljer Xiaomi. Det är detta som gör att vår smartphone ständigt ber oss att utöka kontraktets molnlagring.

Vad betyder denna varning?

Källan till meddelandet och varningen anges när du använder vårt Xiaomi-konto på en smartphone, eftersom det automatiskt skapar ett personligt moln för att skydda mot foton enligt våra konfigurationsinställningar. Detta är ett alternativ som beror på Xiaomi-molnet, vilket begränsat till 5 GB ledigt utrymme , men när det överskrids ber han oss med denna varning att vi betalar mer för att kunna fortsätta att njuta av förmånerna.

Vi har i alla fall inget att oroa oss för, för utan betalning lagras mobilens grundläggande konfiguration fortfarande i Google-kontot. Det enda problemet kommer att vara i fotografierna och dokumenten, som, om vi behöver spara in molntjänsten vi vill ha eller flytta dem manuellt när du byter mobiltelefon.

Varför kan du inte ta bort ett meddelande i Xiaomi Cloud

Så fort vi får aviseringen kommer vår mobiltelefon att visa oss hur vi snabbt får lagringen efter betalning. Eftersom det inte är detta vi är intresserade av kan vi försöka komma åt det, vilket kommer att visa oss Xiaomi Cloud parametrar som även med alla alternativ inaktiverade kommer att fortsätta att visa oss en varning och inte erbjuder ett alternativ att inaktivera detta återkommande meddelande.

Steg för att ta bort meddelande om lågt utrymme

Det enda vi kan göra för att undvika detta meddelande är baserat på följande process där vi kan inaktivera Xiaomi Cloud-aviseringar utan att påverka andra systemmeddelanden som uppdateringsmeddelanden. Låt oss börja med att luta Xiaomi Cloud Alert till vänster på skärmen, och i detta skede är det viktigt att inte inaktivera det här alternativet snabbt, utan vi måste ange ytterligare inställningar.

I meddelandeinställningarna för Xiaomi Cloud kan vi välja bort att ta emot denna varning. Vi behöver bara avmarkera det första alternativet, även om vi också kan förhindra att meddelandet visas på låsskärmen eller anpassa det så att inte ens ljud eller vibration når mobiltelefonen med bara denna varning.

Hur man frigör utrymme på Xiaomi Cloud

Förutom att bli av med den irriterande varningen kan vi försöka undvik xiaomi molnavisering inte länge till. Vi kommer att göra detta genom att logga in på Xiaomi Cloud Storage Manager, som finns i Inställningar> Mi-konto> Xiaomi Cloud. Här kommer vi att ha en graf med allt som tar plats på vårt konto och genererar en varning.

Genom att klicka på olika avsnitt, till exempel en kopia av hemskärmen eller i galleriet, hittar vi olika alternativ. I den första kommer vi att se alla kopior av Xiaomi-telefoner som används av kontot, med möjligheten att radera dem och frigör detta utrymme … I galleriet kan vi trycka på inställningarna och välja att bilderna inte synkroniseras på den här mobilen, även om vi måste ändra detta igen när vi överför den här mobilen till en annan från Xiaomi.

Tips för att inte upprepa dig

Om vi ​​inte ändrar mobiltelefonen kommer vi att behålla denna konfiguration, även om vi också måste konfigurera om denna åtgärd om vi utför en hård återställning på vår mobiltelefon. Genom vissa systemuppdateringar kan denna föredragna inställning också stängas av, så det är bekvämt att behålla den. Guide för att ta bort Space Alert på Xiaomi Cloud eller memorera stegen.

Ett annat alternativ skulle vara att inte använda Xiaomi-kontot, även om vi kommer att förlora många av fördelarna, till exempel skyddet det ger oss för att hitta en mobiltelefon. Du kan göra detta i Inställningar> Mitt konto och sedan klicka på Logga ut, även om, som vi nämnde, några av de tidigare alternativen är praktiska.

Relaterade artiklar

Back to top button