Hur man tar bort dubbletter av foton från iPhone –

iOS tillåter inte radering av dubbletter av foton

Med tiden har fotografi utvecklats för att visa oss våra bästa minnen. Men sanningen är att många andra funktioner utelämnas för att hålla snyggt i galleriet. En av dem är automatisk analys dubbletter av foton och deras efterföljande eliminering, vad vi måste göra med hjälp av tredjepartsprogram. Uppenbarligen är det svårt att lita på tredjepartsappar i App Store eftersom de måste analysera hela fotogalleriet på vår iPhone för att avgöra vilka som är dubbletter.

Men om vi har ett galleri som är ett riktigt kaos, så är det mest rekommenderade att använda den här typen av verktyg för att effektivisera det lite och eliminera allt vi har i duplikat.

Ta bort dubbletter av foton på iPhone

En av de enklaste apparna och en av de mest rekommenderade Ta bort dubbletter av foton Denna applikation är helt gratis och gör bara funktionen vi letar efter: analysera och ta bort dubbletter av foton.

Efter att vi har laddat ner applikationen kan vi starta den, och det första som krävs av oss är tillstånd att komma åt vårt fotogalleri. Efter att ha loggat in kommer vi att klicka på “Skanna” för att börja analysera alla foton vi har sparat. Det är inte nödvändigt att vi är i applikationen hela tiden och väntar på att den ska slutföras, eftersom vi efter att ha startat analysen kan avsluta och underrättelse när galleriet har analyserat klart.

Pris: Gratis

När du är klar med att analysera vårt galleri kommer vi att se alla identiska bilder. Efter att ha sett till att allt är i sin ordning kan vi gå till det övre högra hörnet och klicka på tre alternativ. I rullgardinsmenyn väljer vi “Välj alla” och därmed kommer en av de duplicerade bilderna att markeras för radering efter att ha klickat på papperskorgen som vi har i det nedre högra hörnet. Men när det väl är markerat kan vi lägga till undantag för att förhindra att det tas bort.

Men vi har inte alltid korrekta bilder på rullen, de liknande Det är väldigt typiskt när vi tar ett foto och sedan tar ett till och sedan väljer det som vi gillar mest. I det här fallet tillåter applikationen oss också att se dessa bilder, som inte är identiska, men liknande. För att göra detta, gå till toppen och växla till den andra fliken, där alla hittade matchningar är samlade. Genom att följa samma process som tidigare kan vi välja ut de vi vill utesluta så att vi aldrig ser dem igen.

När du klickar på knappen “Radera” kommer applikationen att be oss om tillåtelse att radera alla foton vi har valt. Vi måste komma ihåg att med denna åtgärd de bort från alla lag som är länkade via iCloud men vi kan ändra detta beslut.

Återställ raderade foton

När vi tar bort ett foto från galleriet hamnar det i ett album som heter ‘Raderade’ där bilderna sparas i 30 dagar. Följ dessa steg för att komma åt det här albumet:

  1. Öppna foton på din iPhone.
  2. Längst ner väljer vi “Album”.
  3. I slutet av skärmen kommer vi att se avsnittet “Borttagna objekt” och gå in i det.
  4. Klicka på “Välj” i det övre högra hörnet och välj de foton du vill återställa.
  5. Klicka på “Återställ” i det nedre högra hörnet.

Observera att bilder som tagits bort av oss bara kommer att finnas här i 30 dagar. Efter denna tid raderas de automatiskt för att undvika mättnad av enhetens interna minne, och de kan inte återställas.

Relaterade artiklar

Back to top button