hur man ställer in eller stänger av –

Vad är röstbrevlåda?

Röstbrevlåda är ett verktyg som alla mobiltelefonanvändare har som gör att alla som ringer dig i telefon, lämna ett röstmeddelande ifall du inte svarar. Så alla de meddelanden de lämnar till dig samlas i din röstbrevlåda, en plats dit du kan gå för att lyssna på vart och ett av dessa röstmeddelanden som lämnats av de människor som ville nå dig på telefonen och inte kunde.

Som vi sa, med hjälp av röstbrevlåda ur bruk främst för att de flesta människor under en tid kommunicerade med snabbmeddelanden. Även när någon ringer en annan person och han inte lyfter telefonen, ligger röstmeddelandet vanligtvis inte kvar i inkorgen, utan skrivs via WhatsApp, Telegram, iMessage eller din favoritmeddelandeapp.

Anpassa din röstbrevlåda efter dina önskemål

Även om röstbrevlådan används mindre och mindre är den fortfarande giltig, och det finns ett antal åtgärder som alla användare kan utföra. Apple, med sin flaggskeppsenhet som iPhone, ger användarna möjligheten att anpassa vissa aspekter av röstbrevlådan att personifiera den och anpassa den efter användarens smak.

Här kommer vi att berätta allt du kan göra med din röstbrevlåda. Det vill säga, innan du fortsätter bör du veta att några av funktionerna som vi kommer att prata om är beror på operatören så det är möjligt att du i ditt fall inte kommer att kunna utföra någon av dem.

Så du kan kolla upp det

Uppenbarligen är en av de vanligaste åtgärderna i samband med röstbrevlådan att först kontakta den för att kontrollera om det finns ett meddelande som väntar på att bli lyssnat på, och för det andra att kunna lyssna på talade eller talade meddelanden som andra har lämnat åt dig . För att göra detta är processen väldigt enkel och du behöver bara gå till telefonapplikation din iPhone.

Klicka här

När du går in i telefonappen finns det visuella röstmeddelandet i det nedre högra hörnet av skärmen , som bara är tillgängligt på vissa operatörer, visar dig en lista med alla röstmeddelanden som du inte har läst. Vid det här laget kan du välja vilka du vill spela och till och med ta bort dem utan att lyssna på dem. Du kan till och med se hur många nya meddelanden du har tillgängliga som ett popup-fönster på röstmeddelandeikonen som talar om för dig antalet ohörda meddelanden.

Dessutom för närvarande röstmeddelandedekryptering i vissa länder är den i betatestning, vilket tillåter och kommer att tillåta, när utvecklingen är klar, att kunna läsa i texten vad personerna som har berättat för dig genom röstmeddelanden de har sänt till dig. kvar i brevlådan. För närvarande är det begränsat till röstmeddelanden på engelska, och dessutom beror själva transkriptionen på kvaliteten på meddelandeinspelningen.

Buzon de voz

Anpassa den

Hur kunde det vara annorlunda, du kan också ställa in röstbrevlådan via din iPhone. Alternativen eller alternativen som du kan ändra är inte särskilt höga då röstbrevlådan trots allt också saknar många anpassningsalternativ. Redan från början, när du klickar på Röstbrevlåda för första gången, blir du ombedd att skapa Lösenord, för brevlåda och inspelning pålitlig personligt hälsningsmeddelande som alltid hörs efter pipsignalen. För att göra detta måste du följa dessa steg.

 1. Klicka på Röstbrevlåda och sedan på Nu.
 2. Skapa ett lösenord för din röstbrevlåda.
 3. Välj en hälsning: en standardhälsning eller en anpassad hälsning som du kan spela in genom att välja det här alternativet.

Gör vad du vill med varje meddelande

Uppenbarligen har du flera alternativ när du väljer vad du ska göra med vart och ett av meddelandena som kommer till din röstbrevlåda. Du kan spela dem att veta vad de säger till dig, men du kan också dela dem som och även ta bort dem från din röstbrevlåda. Apples röstassistent, Siri, och kommandon som t.ex “Hej Siri, har jag nya röstmeddelanden?” eller “Hej Siri, slå på Jorges röstmeddelanden.” , kan du be röstassistenten att hjälpa dig med dessa meddelanden. Dessutom är följande alternativ tillgängliga för dig.

 1. Klicka på Röstbrevlåda och klicka på meddelandet.
 2. Välj något av följande alternativ
  • Spela upp meddelandet
  • Dela ditt meddelande
  • Radera meddelande

Även om du har tagit bort det oönskade meddelandet kan du återställa det genom att klicka på “Ta bort meddelanden”. Men i vissa länder eller regioner kan din telefonoperatör radera meddelanden permanent.

Ändra röstbrevlådans inställningar

När det kommer till att anpassa dina röstmeddelandeinställningar har du tre olika alternativ. Å ena sidan kan du ändra hälsning som alltid avges efter pipsignalen, för detta behöver du bara trycka på “Voicemail” och sedan trycka på “Välkommen”. Du kan naturligtvis göra en sak till: ändra lösenordet för röstbrevlådan , för detta behöver du gå till “Inställningar”, klicka på “Telefon” och sedan “Lösenord för röstbrevlåda”. Slutligen kan du också ändra den nya röstmeddelandeaviseringen genom att gå till Inställningar genom att klicka på “Ljud och vibrationer”

Cambiar ajustes de buzon de voz

Vad händer om visuell röstbrevlåda inte är tillgänglig?

I vissa fall är visuell röstbrevlåda inte tillgänglig, och därför måste du, om du vill lyssna på meddelanden som andra har lämnat i din inkorg, vidta en annan åtgärd. Om din mobila enhet är en iPhone behöver du bara trycka på Röstbrevlåda och följa instruktionerna på skärmen för att kunna lyssna på röstmeddelandena som lämnas åt dig. Å andra sidan, om du har en annan telefon behöver du bara slå ditt nummer, tryck på “*” eller “#” (beroende på din operatör) hoppa över den första hälsningen och ange ditt lösenord så att du kan lyssna på väntande röstmeddelanden. …

Buzon de voz visual ej tillgänglig

Inaktivera röstbrevlådan

Vi avslutar det här inlägget med att berätta hur du kan stänga av din röstbrevlåda så att ingen kan lämna ett meddelande till dig om du inte lyfter luren. Det första sättet att stänga av röstbrevlådan är att kontakta din operatör och be dem stänga av den. Det finns dock ett snabbare sätt att göra detta från din iPhone. Här är stegen du måste följa.

 1. Öppna Kontakt Telefon Bilaga
 2. Tryck tangentbord
 3. En typ ” # tjugoett # och tryck ringa upp.
 4. Ett meddelande kommer att visas som bekräftar avaktiveringen av röstbrevlådan.
 5. Slutför operationen genom att klicka på “Stäng”.

Avaktivera Buzon de Voz

Relaterade artiklar

Back to top button