Hur man ställer in aviseringar på Samsung mobila enheter –

Detta gränssnitt är känt för att erbjuda oss många funktioner som vi effektivt kan använda smarttelefonen med. Speciellt i allt som gäller hantera aviseringar eftersom det är viktigt inte bara för Samsung, utan även för Googles operativsystem. Även om med One UI kommer vi att ha några ytterligare funktioner tillgängliga som gör att vi kan hantera varningar mycket mer individuellt. Av denna anledning kommer vi att förklara vilka inställningar du bör överväga.

Ändra meddelanden på låsskärmen

En av de första aspekterna vi måste justera efter vår smak är låsskärmen. Under årens lopp har det blivit ett viktigt element för Samsungs mobilanvändare. Det finns till och med ett sydkoreanskt varumärkes app som låter oss anpassa denna panel på olika sätt och i dessa inställningar finner vi att aviseringar också är en viktig del. Vi kommer dock att fokusera på anpassning utan att ta till några verktyg.

Dessutom, eftersom tillverkaren tillåter oss att anpassa och anpassa dessa varningar i standardlåsfältet och erbjuder oss ett bra utbud. Bland dess inställningar kan vi välja både deras design och om vi vill att innehåll ska visas i dem. Och det bästa av allt är att de kan ställas in mycket snabbt och enkelt, vilket vi kan göra när som helst på vår mobila enhet.

Pantalla de bloqueo Samsung

Dessutom, som vanligtvis är fallet i världen, kontrollerar varje person, efter att ha fått ett meddelande på en smartphone, sin panel. Av denna anledning kommer vi att visa dig hur du ändrar hur det visas så att varje användare kan anpassa dem på sin Samsung-mobil med One UI som de vill. Det finns ett antal alternativ med vilka vi kan anpassa det enkla faktumet hur aviseringar kommer att visas på mobilpanelen när den är låst. För att göra detta, följ dessa steg:

 • Få åtkomst till dina mobiltelefoninställningar.
 • Stiga på Skärmlås
 • Gå sedan till Aviseringar och aktivera dem om du avaktiverat dem.
 • Välj sedan om du bara vill se ikoner eller om du vill se detaljerad information om mottagna aviseringar. Om du i ditt fall inte vill se själva innehållet, aktivera funktionen Dölj innehåll.

Så dessa alternativ låter oss bestämma hur vi vill att de ska visas på låsskärm på vår Samsung-telefon … Det vill säga, det asiatiska företaget ger oss, användarna, de designval vi vill att de ska ha. Och det bästa av allt är att de är väldigt lätta att sätta upp. Detta är dock inte de enda inställningarna vi kan göra.

Lys upp din Samsung när du får varningar

Nu mer än någonsin ser vi mobilfältet som en av de viktigaste komponenterna, och den nuvarande trenden är att se till att användarna kan ha 100 % av skärmen. Vad vi ser med elimineringen av ramar, eventuellt fall av den främre kameran under panelen, bland andra nya produkter. Ärliga eliminera själva lysdioderna för att varna oss när vi fick något meddelande till exempel.

Och de senaste åren har vi sett hur olika märken, inklusive Samsung, har tagit bort denna enkla och framför allt användbara komponent som lyckades meddela oss när vi fick en ny varning på vår terminal.

Iluminación Edge av Samsung

Lyckligtvis har det koreanska företaget sedan en tid tillbaka introducerat en ny funktion med vilken vi kommer att kunna tända mobiltelefonen när vi får någon varning. Det vill säga, vi kan konfigurera vår Samsung-smarttelefon så att konturerna av dess panel lyser upp när en varning tas emot. Dessutom ger den oss möjligheten att anpassa både effekten av denna animation och dess design, inklusive beteende och färg.

Även om det är tydligt att det inte fungerar på samma sätt, är sanningen att det kommer att fungera som en bra ersättare. Detta verktyg finns i inställningarna för den mobila enheten och kallas kantskärmsbelysning … I grund och botten kan den meddela oss att något har nått vår telefon. För att aktivera den här funktionen måste vi följa dessa steg i vår terminal:

 • Ange inställningarna.
 • Gå in i avsnittet Skärm.
 • Klicka sedan på Edge Screen.
 • Tryck Kantbelysning

När vi är inne, och efter att ha klickat på strömbrytaren, aktivera den. Vi kommer att ha tillgång till en meny där vi kan välja en belysningsstil för att ändra färgen, de effekter vi vill ha, dess bredd, opacitet och slutligen kantbelysningens varaktighet. Dessutom kommer detta att tillåta oss att välja applikationer som kan aktivera kantbelysning när en varning tas emot. Naturligtvis kräver den här funktionen att vi har både Stör ej och Alltid på display avstängda.

Ta reda på allt på din Samsung-mobil

Det är dags att ta reda på vissa sätt så att inte en enda varning från vår mobil överförs. Därför, om du använder många meddelande- eller e-postappar på din telefon, måste du ställa in bra hantering i aviseringar. I One UI hittar vi en konfiguration som heter Smart popup , vilket gör att vi kan välja vilka applikationer som ska ge ett meddelande genom att visa applikationsikonen på skärmen.

Sedan, om vi klickar på den här ikonen, öppnas ett litet popup-fönster där vi kan läsa innehållet som tas emot på vår mobiltelefon. På så sätt kan vi svara från själva popup-fönstret, eller bara läsa innehållet. Även om detta alternativ endast kommer att vara tillgängligt för dem som Multiwindow-kompatibla applikationer … För att aktivera den här funktionen måste vi göra följande:

 • Öppna inställningsverktyget.
 • Gå till Avancerade funktioner
 • Klicka på Smart Popup View.
 • Välj vilka appar som kan ha den här typen av avisering.

Vista Emergente Samsung

Även om detta inte är det enda sättet som det koreanska företaget erbjuder oss att hålla oss uppdaterade om alla aviseringar, eftersom vi kan skapa ett enklare sätt att leta efter väntande aviseringar. Systemet ger oss fler alternativ än den klassiska panelen för telefonvarningar.

En av dem väntande varningsfunktion , med vilken en liten orange cirkel kommer att visas med antalet väntande varningar. De kommer att visas överst på programikonen. Så när vi navigerar i telefonen kan vi se denna symbol och därmed se vilka som väntar på övervägande i ett visst instrument. Och du kan aktivera det enligt följande:

 • Öppna inställningarna.
 • Få åtkomst till aviseringar.
 • Slå sedan på App Icon Alerts alternativ.

Den andra är relaterad till rörelsen av den indikerade panelen, eftersom det, beroende på storleken på vår terminal, inte kommer att vara så lätt att göra det med en hand. Med One UI har vi en enkel lösning som gör att vi kan komma åt aviseringar från vilken del av vår smartphones instrumentpanel som helst. På så sätt glider vi var som helst. För att göra detta måste du följa dessa steg:

 • Öppna inställningarna.
 • Gå in i startskärmssektionen.
 • Hitta och öppna alternativet Svep nedåt för aviseringar.
 • Aktivera denna funktion.