Hur man sparar alla receptvideor på en visp –

Hur man sparar matlagningsrecept i Tik Tok

Recept har alltid varit ett av materialet som är lättast att dela på nästan alla typer av plattformar, från internet till videotjänster som YouTube eller sociala medier. På dessa senare plattformar, desto mer om de representerar häpnadsväckande recept som rejäla middagar eller de där konstiga hopkok som, av en eller annan anledning, får allas uppmärksamhet.

TikTok vet att de älskar den här typen av innehåll och därför började de experimentera med en ny funktion som gör att du kan spara allt dessa recept som du ser är upplagda av användare i videoformat. Men du behöver inte spara videon och spela upp den om och om igen för att gradvis följa instruktionerna eller spela in den nödvändiga mängden för varje ingrediens.

TikToks lösning använder en av dess tredjepartsintegrationer, denna gång med panikel … Denna plattform eller applikation är en av de mest populära som finns för att lagra och organisera recept av denna typ som kan hittas på Internet. Så den korta videoplattformen låter dig länka publicerade videor till dessa recept.

Det vill säga, när ett konto lägger upp en video med recept på TikTok kan det Lägg till-knapp till video det tillsammans med texten “Se hela receptet” låta är för att öppna motsvarande Corolla-sida och få tillgång till all relaterad information, med eller utan en kort beskrivning, ingredienser, kvantiteter och till och med användbar information som tillagnings- och tillagningstider, om det behövs. Dessutom kommer användare att kunna länka från Whisk till sin egen webbplats om de har en.

Därför, när den här funktionen är aktiverad för alla, inte bara för de valda kontona, kommer användare som ser receptet på TikTok också att se en knapp för att se det i sin helhet och spara. Dessa kommer att vara följande steg:

  • Välj eller titta på receptvideon på TikTok
  • På skärmen hittar du vispikonen som indikerar receptet.
  • Klicka på den angivna ikonen så öppnas ett fönster med relaterad information.
  • Om du är nyfiken klickar du på “Spara” så stannar den på ditt Whisk-konto.
  • Duktig

Så här lätt blir det att njuta av recept på TikTok och all information du behöver i Whisk att kunna göra det när man vill som mest. Naturligtvis, om det här är recept av tacotyp som TacoBell, KFC-kyckling, etc., var noga med att inte överanvända detta eftersom din hälsa och fysiska kondition kan drabbas senare.

Relaterade artiklar

Back to top button