Hur man snabbar upp ljudet i WhatsApp Audios med firmware och app

Användningen av WhatsApp-röstmeddelanden delar samhället. Skämt åsido, det är troligt att du hittar i din kontaktlista båda ytterligheterna: de som hatar dessa format, och om de skickar dem, så är det klipp som är mindre än 30 sekunder långa; eller de som gör WhatsApp till sin personliga poddsändningsplattform med oändliga meddelanden som varar i tiotals minuter.

Whatsapp drog Solomon lösning och vi kommer att försöka tillfredsställa båda parter med beslutet att tillåta oss att påskynda ljudet vi tar emot så att vi kan lyssna på dem snabbare. Detta är verkligen vad användarna har skrikit om i flera år, särskilt eftersom Telegram redan har aktiverat det här alternativet sedan 2019. Motståndare till röstmemon kan fortfarande se tiden när deras längd är begränsad till 1 minut, när det händer. i andra appar som Instagram, t.ex.

Snabba upp ljudet inbyggt

Sedan maj förra året blev det möjligt att snabba upp ljud från officiella whatsapp-appar … Ett mycket populärt verktyg som konkurrenterna redan har lagt till tidigare. Antingen av praktiska skäl eller det begränsade tålamod som många användare av appen har, var det nödvändigt att öka tempot när vi fick vissa röstmemon.

1,5X uppspelningshastighet är många anser att det är det bästa alternativet eftersom ljudkvaliteten fortfarande är bra och allt innehåll kan förstås med en uppspelning. Det råder ingen brist på människor som vill hålla sig mer traditionella och har börjat spela in sina meddelanden långsammare så att de kan höras som vanligt när uppspelningshastigheten ökar.

Mobil app

När vi får ett röstmemo och vill ändra uppspelningshastigheten är det det ett måste för att börja spela … Så fort vi trycker Spela knappen, kommer vi att se hur profilfotoikonen försvinner och hastighetsindikatorn visas:

  • 1x: Normal hastighet.
  • 1,5 gånger: Hastigheten ökade med 50%.
  • 2x: Dubbla uppspelningshastigheten.

acelerar audios whatsapp av el movil

Det är viktigt att komma ihåg att hastigheten vi väljer för att spela upp röstmemon kommer att stödjas som standard … Det vill säga, om vi lyssnar på ett meddelande med dubbel hastighet, när vi får ytterligare en röstanteckning och trycker på play-knappen, kommer det att ske med den tidigare valda hastigheten. Därför är det möjligt att du kommer att spela något ointressant i maximal hastighet, och när du vill lyssna noga på ett annat meddelande måste du “stoppa” det och starta uppspelningen från början. Det är en tidsfråga och att vänja sig vid ett nytt instrument.

WhatsApp Desktop och webb

dator Windows-version eller Mac OS tillsammans med webb versionen fungerar exakt likadant, så fort vi lyssnar på röstanteckningen kan vi välja hastigheten på dess uppspelning tills den fördubblas.

acelerar audios desde version escritorio

Det är sant att många människor blev förvånade över att den snabbaste uppspelningshastigheten är 2x, fördubblad, och låtsas lyssna på den snabbare. Det är sant att tredjepartsapplikationer kan användas för att uppnå snabbare ljuduppspelningshastighet på WhatsApp, men faktiskt i många fall röstmemot blir oläsligt när vi spelar i dubbel hastighet. I det här fallet ligger inte webbversionerna och skrivbordsversionerna efter utvecklarutgivna nyhetsreleaser som de har gjort i tidigare fall, såsom samtal och videosamtal.

Tredjepartsapplikationer

Innan den senaste WhatsApp-uppdateringen, det var redan möjligt att snabba upp röstanteckningar vi fick det, vi gjorde det med tredjepartsappar, de brukar också erbjuda andra alternativ för att hantera röstanteckningar som du kan vara intresserad av.

TalkFaster (Android)

Detta är en applikation som har använts under lång tid för att öka hastigheten för ljuduppspelning på WhatsApp. TalkFaster! (Prata snabbare! Spanska) endast tillgänglig på Android Play Butik

Talkfaster för olika ljud på Android i WhatsApp

Med denna app kan du välja mellan 6 uppspelningshastigheter: X0,75, X1,00, X1,25, X1,50, X1,75 och X2,00. Återigen ser vi att gränsen har satts – X2, utöver det kommer det att vara svårt för oss att förstå röstmemon, och det kommer att vara ganska obekvämt. En av fördelarna med TalkFaster! Detta är vad vi också kan sakta ner uppspelningen med val av X0,75 för när högtalaren talar dåligt eller talar för snabbt. Dessutom, efter att du har lyssnat på den accelererade röstanteckningen, kan du använda aviseringen för att veta tiden som du sparat tack vare applikationen.

Ljud till text för WhatsApp (iOS)

Den här appen var inte avsedd att direkt lyssna på WhatsApp-röstmemon, den erbjuder ett annat mycket intressant alternativ. Som namnet på appen antyder kan du transkribera ljud du får textlappar så att de inte behöver klistras på enheten under sekunder eller minuter som talet pågår. Om vi ​​har innehåll i textformat går läsningen alltid snabbare och vi kommer inte att slösa bort så mycket tid. Det fungerar även med video och finns på 50 olika språk, det här alternativet är intressant när vi kommunicerar i en arbetsmiljö och vi behöver spara så mycket tid som möjligt.

ljud till text för WhatsApp och iOS

För att påskynda sändningen av meddelanden kan vi välja 5 hastigheter: 1,00X, 1,25X, 1,50X, 1,75X och 2,00X. och med vissa språk behöver vi inte ha en aktiv internetanslutning när vi spelar upp ljud.

Zapp (Chrome-tillägg)

Du kanske fortfarande är intresserad vad är poängen med att byta till andra applikationer för att påskynda ljudet på WhatsApp, om det redan är möjligt att göra det initialt, är svaret att dessa appar erbjuder ytterligare funktioner som meddelandeappen ännu inte tillhandahåller.

Google Chrome Zapp: WhatsApp Sound Speed ​​​​ and Volume Browser-tillägg låter dig styra volymen eller uppspelningshastigheten för röstmemon du får med ett klick. För att göra detta måste du använda WhatsApp Web från webbläsaren själv. Du kan också sakta ner reproduktion vid behov.

zapp chrome extension acelerar ljud från whatsapp

Relaterade artiklar

Back to top button