Hur man skapar en genväg till en kontakt på en mobiltelefon –

Det är okej att vi har ett litet antal kontakter som vi verkligen behöver på din smartphone, även om vi har mycket fler. Tja, det här är de nummer vi vanligtvis ringer eller sms:ar under hela dagen och upprepade gånger. Och varje gång vi vill prata med den här personen måste vi ta en rad steg som kan undvikas, vi menar att skapa genväg för kontakter

Allt för att du inte hela tiden ska behöva söka efter den här personen i vår telefonbok eller söka efter de senaste samtalen för att prata med den här personen igen. Av denna anledning kommer vi att förklara hur man gör detta på en mobil enhet.

Det som ger oss direkt tillgång

Det finns ett ganska enkelt sätt i moderna mobila enheter skapa en genväg på smarttelefonens hemskärm för den kontakten som vi inte slutar prata med. En av de viktigaste fördelarna vi hittar när vi skapar en genväg är att det blir ett snabbare sätt att ringa ett samtal.

Tillgång direktkontakt

Det kommer också att tillåta oss Skicka ett textmeddelande , eller till och med några fler åtgärder. Även om detta till stor del kommer att bero på de möjligheter som erbjuds av den anpassningsnivå vi har. Dessutom kommer det att vara ett bekvämare sätt att alltid ha till hands de personer som vi alltid kommunicerar med.

Undviker det faktum att vi ständigt behöver bläddra i telefonboksapplikationen på vår mobila enhet. På samma sätt behöver vi inte ha någon ansökan för detta. Detta kommer dock att bero på vilken version av Android du har installerat på din terminal, samt anpassningsnivån som ditt mobiltelefonmärke har.

Lägg till en genväg till dina favoritkontakter

Efter att ha sagt direkt tillgång till skrivbordsskärmen i din Android-terminal, klickar du på dess ikon får du tillgång till den var du kan välja mellan att ringa eller skicka ett meddelande. Även om det också kan tillåta dig andra snabba åtgärder som att skicka ett meddelande via en snabbmeddelandeapp som WhatsApp. Metoden för att skapa en sådan genväg kan dock skilja sig åt.

Först börjar vi med att logga in på vår egen telefonboksapp. I den måste vi se om han kan erbjuda oss möjligheten att skapa direktåtkomst de människor som är viktigast för oss. För att visa det på hemskärmen på vår mobila enhet. För att göra detta måste vi följa dessa steg:

  • Öppna appen Kontakter på din telefon och hitta de personer du vill ha i skrivbordsfältet.
  • Ange den och klicka på de tre prickarna som kan visas i det övre högra hörnet. Annars måste du klicka på prickarna, vilket tar dig till andra alternativ.
  • Välj sedan Lägg till Hem> Lägg till. Efter det kan du välja var du vill placera denna genväg.

Typ av tillbehör Direkt för kontakter

Om du vill göra samma sak mot ett stort antal personer, logga in i appen och följ alltid samma steg. Detta kan dock variera beroende på din terminal. Så om de alternativen inte fungerar måste du försöka hålla hemfältet tills widgetalternativ visas. Väl där letar du efter appen Agenda eller Kontakter på din smartphone. Klicka sedan på den och välj den person du föredrar att installera, varefter den låter dig lägga till den i startfönstret du väljer.

Organisera kontaktgrupper i mappar

Android-terminaler har också möjligheten ordna antalet dessa personer i mappar , antingen för vänner eller familj. Med det enkla målet att fortsätta följa ovanstående för att underlätta åtkomsten. Utan att behöva leta efter det i själva anropsapplikationen. Som tidigare måste du följa samma steg.

Öppna först appen och klicka på kontakten du vill lägga till på startskärmen. Följ instruktionerna ovan. Så om det i ditt fall sker via widgets bör du lägga till dem på detta sätt.

Carpeta contactos

Gå sedan till startskärmen, tryck och håll ned ikonen i några sekunder en av dem tills du ser att du kan flytta den runt panelen. Efter det, dra den bredvid den andra, för med denna enkla gest kan vi få dem att slås samman och bilda en ny mapp.

Då kommer det att tillåta dig att ändra mapp namn så att du vet vem som är en del av den här gruppen: familj, vänner, kollegor … Och det är klart att du också kan lägga till fler medlemmar för att komma åt dem genom att följa samma steg ovan. Tack vare den här mappen på startskärmen kommer vi alltså att spara en betydande del av vår tid, eftersom vi måste gå till applikationen Kontakter varje gång vi vill prata med de människor vi alltid kommunicerar med.

Låt dem inte vara ensamma på din mobil

Dessa snabba vägar är vanligtvis ganska användbara, så vi slösar inte så mycket tid. Men problemet är att de ibland dupliceras i onödan, eftersom anpassningsnivåerna på de flesta mobila enheter inkluderar två sätt att visa applikationer. En är via skrivbordsgenvägar, den andra är tack vare applikationslåda

Ajustes Acceso Directos

Även om detta inte kommer att hända oss med kontakter, kommer det att hända oss när vi installerar applikationen, eftersom Android automatiskt skapar en genväg på hempanelen på vår terminal. Men i smartphoneinställningarna kommer han att ge oss möjligheten att ändra den här funktionen så att den inte skapas som standard, och vi var tvungna att göra det manuellt och själva välja de applikationer som borde finnas på skrivbordet.

För att göra detta måste vi gå in i startskärmsinställningarna. Efter det kommer vi att klämma fast det tomma utrymmet inuti skrivbordet. Efter det kommer vi att se olika alternativ för snabbmenyn för vår terminal. Då kommer vi att trycka på “Hem”. skärminställningar och när vi väl är inne måste vi avmarkera kryssrutan “Lägg till ikon på startskärmen”. Dessutom talar om för oss att den är för nya applikationer. Efter det kan vi avsluta och försöka installera en ny applikation, men om det här alternativet inte är markerat ska genvägen inte skapas.

Relaterade artiklar

Back to top button